Noutăţi

Deputați în Duma de Stat a Federației Ruse din PLDR i-au urat victorie „Partidului Nostru”: „Credem că puteți învinge!”

„Pentru noi, partidul vostru a devenit, într-adevăr „Partidul Nostru”, a declarat deputatul Dumei de Stat, membru al Comitetului Dumei pe probleme internaționale, membru al Colegiului suprem al PLDR, Boris Morozov, în cadrul celui de-al V-lea Congres extraordinar al „Partidului Nostru”. El a transmis urările sale de bine și succese în lupta politică.

Știri similare
Usatîi a chemat la mobilizarea civilă totală Primarul de la Fălești recunoaște că a fost impus de reprezentanții PD să părăsească „Partidul Nostru”. „Am fost presat, maltratat...” (AUDIO) Usatîi: Nu sîntem o națiune de impotenți care nu sînt buni la nimic fără consilieri și creditori străini

Boris Morozov: „Pentru PLDR, „Partidul Nostru” este un partener. Acum cîteva zile am semnat la Moscova un acord strategic de colaborare între partidele noastre, și eu consider foarte important să-i susținem pe cei care gîndesc la fel ca noi, să-l susținem pe Renato Usatîi. El este tînăr, energic, cel în care au încredere cetățenii Republicii Moldova, și noi considerăm că colaborarea pe linie de partid va contribui la stabilirea celor mai calde relații prietenești între țările noastre. Tradițional, sîntem în strînse relații de prietenie și pentru noi este foarte important ca Moldova să fie puternică, prosperă, ca cetățenii țării să fie mulțumiți de nivelul de viață”, a subliniat membrul Colegiului suprem al PLDR.

„Eu împreună cu colegii sîntem impresionați de nivelul și motivația delegației Congresului. Vedem că aveți o echipă puternică, unită, care reprezintă toate regiunile țării, și noi credem că voi puteți învinge!”, a conchis Boris Morozov.

Delegația PLDR participă la lucrările celui de-al V-lea Congres extraordinar al „Partidului Nostru” la invitația lui Renato Usatîi care a semnat la Moscova împreună cu Vladimir Jirinovski, un acord de colaborare între „Partidului Nostru” și PLDR.

Știrea anterioară Știrea următoare