Noutăţi

Votează pentru cea mai amuzantă parodie la înscenarea tentativei de asasinare a lui Plahotniuc.

Marți s-a încheiat colectarea imaginilor video cu cele mai amuzante înscenări ale tentativei de asasinare a oligarhuui Vladimir Plahotniuc. Câștigătorii vor fi aleși de internauți. Procesul de vot va începe aici, pe site-ul ru1.md. Puteți vota până luni, 24 aprilie, ora 21:00.Procesul votării a luat sfîrșit. Are loc numarare voturilor

Cei care se vor clasa pe primele trei locuri vor fi aleși de internauți. Fondul total de premiere constituie 200 de mii de lei. Pentru primul loc – 100 de mii de lei, pentur locul doi – 60 de mii de lei iar pentur locul trei – 40 de mii de lei.

Amintim că Renato Usatîi a anunțat, pe 11 aprilie, concurs pentru cea mai amuzantă parodie la înscenarea tentativei de asasinare a oligarhului Vladimir Plahotniuc. Drept motiv pentru organizarea unui astfel de concurs a servit publicarea de către poliția moldovenească, a unui clip video în care trei presupuși infractori planificau crima. Mai mulți internauți au ridiculizat imaginile pentru că „infractorii” desenau planul asasinatului pe nisip, într-un loc public și nici nu știau concret numele victimei. Totul ar fi fost filmat de o cameră ascunsă a poliției dar mai multe voci au spus că este vorba despre o înscenare.

Știrea anterioară Știrea următoare