Noutăţi

Candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți va fi anunțat miercuri

Miercuri, 11 aprilie, la ședința activului orășenesc al formațiunii, va fi prezentat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți. Despre aceasta a comunicat președintele formațiunii, Renato Usatîi, în cadrul unei transmisiuni live pe pagina sa de Facebook. Evenimentul va avea loc în Casa de Cultură din Bălți și va fi una deschisă cu participarea activiștilor și susținătorilor formațiunii.

„Miercuri, la ora 18:00, la Casa de Cultură din Bălți va fi întregul activ orășenesc al „Partidului Nostru” și noi invităm toți bălțenii. Acolo vom spune clar cine este candidatul nostru, vom stabili principiile de bază ale luptei noastre”, a spus liderul „Partidului Nostru”.

În transmisiunea live au participat Nicolai Grigorișin și Elena Grițco, care s-au aflat într-o vizită de lucru la Moscova. Amintim că, în legătură cu o nouă provocare a concesionarilor, care au închis accesul la poligonul de stocare a deșeurilor menajere cu două zile înainte de Paște, Nicolai Grigorișin și Elena Grițco au fost nevoiți să-și întrerupă vizita de lucru la Moscova, iar astăzi seara zboară spre Chișinău.

Știrea anterioară Știrea următoare