Noutăţi

În aceste momente, la Chișinău are loc cel de-al V-lea Congres extraordinar al „Partidului Nostru”

În cadrul celui de-al V-lea Congres extraordinar al formațiunii în jur de 800 de delegați din toate raioanele țării vor adopta decizii de strategie politică și tactică a „Partidului Nostru” la etapa actuală.

Știri similare
Usatîi a chemat la mobilizarea civilă totală Primarul de la Fălești recunoaște că a fost impus de reprezentanții PD să părăsească „Partidul Nostru”. „Am fost presat, maltratat...” (AUDIO) Usatîi: Nu sîntem o națiune de impotenți care nu sînt buni la nimic fără consilieri și creditori străini

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, va participa la Congres prin intermediul tehnologiilor moderne – acesta va prezenta raportul de activitate în cadrul unei legături video directe din Moscova. Vor fi adoptate modificări în componența Consiliului național al formațiunii.

La lucrările Congresului „Partidului Nostru” participă oaspeți de peste hotare, reprezentanți ai societății civile, politologi, experți, reprezentanți ai mass-media.

Site-ul Ru1.md transmite live congresul, inclusiv prin intermediul live-textului. Puteți urmări evenimentul și pe site-ul Privesc.eu.

Live-text

Știrea anterioară Știrea următoare