Noutăţi

Nicolai Grigorișin este candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți

Astăzi, 11 aprilie, la Bălți are loc ședința deschisă a activului orășenesc al organizației teritoriale a capitalei de nord, la care a fost prezentat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar al municipiului Bălți. Este vorba despre Nicolai Grigorișin.

Peste 800 de persoane participă la adunarea organizației teritoriale Bălți a formațiunii, la care a fost prezentat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de primar de Bălți. Printre cei invitați sînt activiști ai organizației, membri ai Consiliului Național al formațiunii, vicepreședinții, primari ai orașelor și satelor aleși din partea formațiunii, lideri ai organizațiilor teritoriale din raioanele țării. Ședința a avut loc în regim deschis, cu participarea locuitorilor orașului, dar și a jurnaliștilor.

În adresarea sa, vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Grițco a subliniat că „scopul pe care trebuie să-l avem la aceste alegeri este victoria din primul tur”:

„Este un scop real. Noi trebuie să învingem chiar din primul tur, iar prin asta să punem capăt atacului raider asupra Bălțiului din partea mafiei de la Chișinău și a „celei de-a cincea coloane” a acesteia din capitala de nord. La fel, ea a amintit că „dorind să nu lase locuitorii orașului Bălți captivi ai atacului raider comis de autoritățile centrale asupra orașului nostru, Renato Usatîi a luat decizia bărbătească de a tăia acest „nod gordian” și a oferi cetățenilor posibilitatea de a spune ultimul cuvînt în situația creată”.

În actualele condiții, Bălțiul are nevoie de un primar puternic. Omul care a demonstrat voință în apărarea intereselor orașului și a orășenilor. Candidatul „Partidului Nostru” la alegerile primarului municipiului Bălți este Nicolai Grigorișin!”, l-a prezentat Elena Grițco pe candidatul formațiunii.

Amintim că alegerile noi la Bălți vor avea loc la data de 20 mai. În prezent, Nicolai Grigorișin ocupă funcția de viceprimar al municipiului Bălți și exercită funcția de primar interimar al capitalei de nord.

Știrea anterioară Știrea următoare