Noutăţi

PANUȘ: PLAHOTNIUC ARE SCOPUL SĂ DISTRUGĂ ”PARTIDUL NOSTRU” ȘI VREA CA MOLDOVA SĂ FIE SARACĂ ŞI SPERIATĂ

SS-ul s-a dislocat la nordul ţării… GBC este în panică, deşi se pune în aplicare tot arsenalul maşinăriei represive şi toate borsetcile, planul de distrugere a „Partidului Nostru” şi a lui Renato Usatîi nu aduce rezultatele aspirate. Acum SS-ul lui Plahotniuc a împînzit tot nordul Moldovei, - a scris pe Facebook, Elena Panuș, vicepreședintele „Partidului Nostru”, care a comparat echipele emisarilor lui Plahotniuc cu grupurile paramilitare ale organizației naziste „SS”.

„El tună şi fulgeră încercînd să mai aresteze unul - doi primari ai „ Partidului Nostru” Ei au reuşit deja să atragă cîţiva consilieri. Mecanismele sunt banale, dar acest lucru nu le face mai puțin rușinoase. Primarii sunt persecutați de CNA și de procuratură, consilierii sunt amenințați cu pierderea locului de muncă sau șantajați cu faptul că familia lor ar putea suferi”, - a menţionat vicepreședintele „Partidului Nostru”.

- Opinia publică trebuie să fie pregătită pentru faptul că săptămîna viitoare - „Publika wc” va da ştirea „bombă” precum că primarul de Donduşeni, sau Drochia, sau Glodeni, sau că un consilier dintr-un sat oarecare „au ajuns la concluzia că vor să fie independenţi” sau să adere la PD. Acesta este planul lui Plahotniuc pe termen scurt. Pe termen lung - el vrea ca Moldova să fie saracă, speriată şi îngenuncheată. - a scris Panuş.

Știrea anterioară Știrea următoare