Noutăţi

Consilierul Ambasadorului Franței: Cunoaștem despre problemele primarilor „Partidului Nostru” și asta îngrijorează

Problemele vociferate de primarii și consilierii „Partidului Nostru” sînt bine-cunoscute și îngrijorează misiunile diplomatice acreditate în Moldova. Despre aceasta a declarat în cadrul mesei rotunde consilierul Ambasadorului Franței în Moldova, Jérémie Petit.

Știri similare
Usatîi a chemat la mobilizarea civilă totală Primarul de la Fălești recunoaște că a fost impus de reprezentanții PD să părăsească „Partidul Nostru”. „Am fost presat, maltratat...” (AUDIO) Usatîi: Nu sîntem o națiune de impotenți care nu sînt buni la nimic fără consilieri și creditori străini

„Toate cele pe care le-am auzit astăzi nu poate să nu îngrijoreze. Nu este ceva nou pentru noi, nici pentru Uniunea Europeană. Deja am adus la cunoștința Guvernului Moldovei în legătură cu justiția selectivă”, a declarat Petit.El a subliniat că, cu două ore înainte de masa rotundă, a fost la Ministerul Justiției unde l-a informat pe ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, că UE nu va tolera justiția selectivă în Moldova. „Drept răspuns, ministrul ne-a declarat că nu există asemenea probleme în Moldova.Potrivit lui, unica problemă constă în „comunicare”, precum și manipularea din partea diverselor ONG-uri sau a persoanelor politizate”, a declarat Petit.

Știrea anterioară Știrea următoare