Noutăţi

Ренато Усатый помог многодетной семье из Страшен

IMG_00851-1024x682

În casa Oxanei Raiu, femeia cu trei copii minori din Străşeni, a răsărit din nou speranţa. Impresionaţi de cazul familiei pentru care pâinea este un lux pe masa lor, numeroşi cititori ai portalului www.thewoman.md şi-au exprimat dorinţa de a-i ajuta.

Omul de afaceri Renato Usatîi a rămas răvăşit de sărăcia cruntă în care cresc cei trei copii şi le-a trimis ieri pachete cu produse alimentare, scutece, un frigider, un televizor şi 10.000 de lei! “Copiii nu au nicio vină că nu au ce mânca, iar noi nu avem dreptul moral să-i lăsăm flămânzi. Mă bucur că am reuşit să le aducem zâmbete şi bucurie pe chipuri. Ei merită o copilărie frumoasă, fără lipsuri sau alte griji, de aceea fac un apel şi către altă lume să-i ajute”, ne-a declarat omul de afaceri Renato Usatîi, cunoscut pentru iniţiativele filantropice şi modul în care şi-a susţinut mereu concetăţenii.

Reamintim că banii şi lipsa unui loc de muncă stabil al părinţilor condamnă cinci suflete la o viaţă sărăcăcioasă. 580 de lei este suma pe care o primeşte lunar familia Raiu din pensia de invaliditate a mamei şi din alocaţia copilului, care ar trebui să le ajungă adulţilor şi prichindeilor şi pentru facturi, şi pentru mâncare, şi pentru haine, şi pentru scutece, şi pentru… şi pentru…

Știrea anterioară Știrea următoare