Noutăţi

Ренато Усатый о своем приходе в политику: Не зарекаюсь, что этого не произойдет никогда …

Renato Usatîi despre implicarea sa în politică: Nu zic că asta nu se va întîmpla niciodată…

Mulţi cred că eu pregătesc terenul pentru a intra în politică… Deocamdată, spun că nu, dar nu zic că acest lucru nu se va întîmpla niciodată. Actualmente nu am asemenea planuri” – o declaraţie în acest sens a făcut omul de afaceri Renato Usatîi într-un interviu acordat pentru alllady.md.

După cum transmite TRIBUNA, Renato Usatîi susţine că el acţiona activ şi anterior, dar se ţinea în umbră, precizînd că are în vedere actele sale de caritate.

„Şi anterior făceam astfel de lucruri. Poate că nu în-un volum aşa mare, pentru că şi posibilităţile erau mai modeste. Acum a venit momentul cînd am început să vorbesc despre mine deschis… M-am născut şi am crescut la Făleşti. Da, eu muncesc la Moscova. Am reuşit să ating un asemenea nivel care îmi permite să duc un mod de viaţă confortabil. Niciodată nu am tins spre lux – palate şi iahturi. Nu am nevoie de asta. Mă simt mult mai satisfăcut, înţelegînd că aceşti bani pot face fericiţi alţi oameni, că pot avea o contribuţie reală şi chiar să salvez vieţi. Dacă toţi oamenii realizaţi financiar vor ajuta raioanele de unde sînt originari, credeţi-mă că tabloul nu va mai fi atît de trist”, consideră Renato Usatîi.

El mai spune că nu are o strategie clară pe cine să ajute şi acţionează mai mult intuitiv. Renato Usatiî afirmă că unica sa afacere se află în Rusia, fiind specializată în componente pentru căile ferate.

În acelaşi interviu,  Renato Usatîi mai spune că are un vis: să consolideze toţi cetăţenii originari din Moldova, care au obţinut succes peste hotare, pentru ca ei să învestească aici.

Renato Usatîi este divorţat, are doi copii şi visează să întîlnească o femeie cu care să întemeieze o familie adevărată.

Știrea anterioară Știrea următoare