Noutăţi

Ренато Усатый оказал финансовую поддержку социальному проекту spasibo.md

Renato Usatîi finanţează proiectul spasibo.md
Proiectul social-online spasibo.md ajută celor mai nevoiaşi să primească ajutoarele de care au nevoie haine, produse alimentare şi produse pentru igienă. Beneficiarii sunt copiii orfani şi cei din familii vulnerabile, bătrânii rămaşi fără îngrijire, familiile cu situaţie financiară precară , cu mulţi copii, dar şi oamenii săraci.

Proiectul spasibo.md a fost lansat în urmă cu 3 luni. În acest timp ni s-au alăturat o mulţime de oameni binevoitori, care au oferit haine şi bani oamenilor nevoiaşi. Într-un timp atât de scurt am reuşit să ajutăm mulţi oameni. Mai exact, este vorba despre 77 de familii nevoiaşe şi bătrâni din Chişinău şi din sudul ţării. Am ajuns şi în câteva internate, case de copii şi aziluri de bătrâni. Ajutoarele pe care le oferim nevoiaşilor le colectăm în cadrul evenimentelor de caritate pe care le organizăm deseori, iar oricine ni se poate alătura.

Deşi iniţial am avut succes în activitatea noastră, cu puţin timp în urmă am întâmpinat probleme financiare. Şi asta pentru că proiectul www.spasibo.md nu este unul comercial şi nu aduce profit. Astfel, nu am putut acoperi toate cheltuielile pentru remunerarea specialiştilor care au creat această platformă online, dar şi cheltuielile pentru serviciile de curierat.

Când am întâmpinat aceste probleme am decis să ne adresăm unui om, pe care îl văzusem doar la televizor. Este vorba despre omul de afaceri Renato Usatîi (există cineva care nu a auzit de el?). Ne-a mirat foarte tare faptul că acest om, care este atât de ocupat şi de cunoscut, a răspuns imediat cererii noastre. El a oferit proiectului suma necesară de bani peste doar câteva zile. După ce ne-a apelat personal, în ziua următoare am primit şi banii.

Acum proiectul nostru are un nou prieten, datorită căruia spasibo.md îşi va putea continua activitatea şi va putea oferi ajutoare nu doar nevoiaşilor din Chişinău, ci şi din toată ţara. (după site-ul www.spasibo.md)

Știrea anterioară Știrea următoare