Noutăţi

Ренато Усатый помог Наталье Колесник

Renato Usatîi a ajutat-o pe Natalia Colesnic Natalia Colesnic are doar 28 de ani şi este o tânără frumoasă şi ambiţioasă. Avea un vis – să deschidă propriul club sportiv, însă cu câteva zile înainte de lansarea clubului a aflat că are cancer la creier. Starea fetei s-a înrăutăţit simţitor, a început a avea crize şi exista posibilitatea ca tânăra să intre în comă. Avea nevoie urgentă de o operaţie care poate fi efectuată doar în Israel.

Pentru operaţie erau necesari 50 de mii de euro. Apropiaţii Nataliei, prietenii şi cunoştinţele fetei au strâns cât au putut, însă banii nu erau suficienţi. Despre suferinţa Nataliei a aflat Renato Usatîi care a donat 100 de mii de lei pentru a o salva pe tânără în cadrul unui târg caritabil organizat pentru Natalia.

Operaţia a fost efectuată de către cel mai bun medic din regiune, profesorul Ţvi Ram din clinica Ramat Hachayal. Cancerul cerebral se extinse, avea aproximativ 8 centimetri. Însă, din fericire, operaţia a fost una de succes, iar peste trei ore de la intervenţia chirurgicală Natalia a fost transportată în altă sală.

„Operaţia a fost realizată la cel mai înalt nivel”, a spus Margareta Răducan, prietena Nataliei, care a stat lângă ea pe tot parcursul aflării sale în Israel.

Natalia a început să se reabiliteze, iar noi suntem convinşti că va fi bine! Iar toate visele Nataliei Colesnic se vor împlini neapărat – important e să credem în aceasta!

Știrea anterioară Știrea următoare