Noutăţi

Renato Usatîi i-a prevenit pe Sandu și Năstase de o coaliție cu Plahotniuc

Președintele Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, datorează victoria la alegerile locale în Chișinău, inclusiv orășenilor vorbitori de limbă rusă. Totuși, potrivit liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, dacă Maia Sandu și Năstase vor crea o coaliție cu PDM, se vor transforma în cadavre politice. Despre aceasta Usatîi a declarat în cadrul unui interviu acordat publicației Adevărul.

„Pentru Năstase a votat și electoratul nostru și electoratul PSRM. A fost un vot anti-sistem. Nu a fost un vot pro-european sau pro-rus, a fost un vot anti-sistem”, a menționat președintele PN, subliniind că anume el a explicat electoratului vorbitor de limbă rusă de ce nu trebuie să voteze pentru Ion Ceban.

Totuși, Usatîi a subliniat că candidatul Platformei era cît pe să piardă din cauza „susținerii” lui Anatol Șalaru. Mai mult, liderul PN i-a prevenit pe Maia Sandu și Andrei Năstase în privința unei coaliții cu oligarhul Plahotniuc.
„Dacă ei vor crea o coaliție pro-europeană largă, Sandu și Năstase mor politic, și încă foarte repede”, a concluzionat liderul PN.

Știrea anterioară Știrea următoare