Noutăţi

Usatîi: Dodon va continua să mimeze amenințarea rusească pentru ca lui Plahotniuc să-i fie mai ușor să se prefacă proeuropean

Renato Usatîi a comentat declarația directorului Serviciului Național de Inteligență al SUA, Daniel Coats, cu referire la faptul că coaliția de guvernare din Moldova nu se pregătește de realizarea unor unor reforme reale în țară, în cazul victoriei obținute la alegerile parlamentare, iar lupta politică va fi și în continuare mimată.

„Potrivit datelor serviciului american de inteligență, în Moldova după alegerile din 2018 în genere nu se va schimba nimic. Plahotniuc se va preface proeuropean, rămînînd a fi canibal, iar Dodon va continua să mimeze amenințarea rusească, pentru ca acest canibal să-i fie mai ușor să se prefacă proeuropean. Nu știu cui să cred, cercetașilor sau lui Plahotniuc și Dodon, care vor striga că aceste alegeri sînt cele mai decisive în istoria Moldovei. P.S.: Doar noi înșine putem schimba ceva. Alegerile uneori (nu în acest caz) schimbă fețele sistemului, dar nu sistemul însăși. Decisive vor fi atunci cînd cineva va primi peste față”, a scris pe pagina sa de Facebook liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare