Noutăţi

Usatîi: Plahotniuc i-a pus o condiție lui Șor, iar pe Dodon nu-l vor reanima deja niciun fel de sesiuni foto

Oligarhul Vladimir Plahotniuc a stabilit în fața principalului figurant în furtul miliardului din sistemul bancar Ilan Șor condiția de „a aduce” în Parlament cel puțin 15 deputați.

În cazul neîndeplinirii acestei sarcini, Plahotniuc l-a amenințat pe Șor.

Despre aceasta în cadrul unei emisiuni de la postul TV8 a declarat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. El a adăugat că planurile lui Plahotniuc sînt de a acumula în viitorul Parlament nu mai puțin de 70 de mandate „la toți”, avînd în vedere partidele lui Plahotniuc, Șor și Dodon.

În legătură cu aceasta, Renato Usatîi a menționat că această configurație s-a format în condițiile în care la viitoarele alegeri Plahotniuc nu poate miza doar pe Dodon, care „nu va obține mai mult de 30-35 de mandate, orice-ar spune la Moscova și orice-ar spune alegătorilor”. „Dodon a căzut și a căzut rău. Astăzi nu-l va reanima niciun fel de sesiuni foto, niciun fel de rugăciuni. El se poate canoniza, să facă orice”, a adăugat Renato Usatîi.

Anterior, s-a menționat deja despre faptul că Șor, condamnat pentru furtul bancar la 7,5 ani de închisoare, se află în libertate și beneficiază de protecția autorităților. În ultimul timp, în pofida statutului său semi-penal, acesta poate părăsi țara, lansează posturi de televiziune, iar publicitatea cu fața sa este amplasată nu doar în Chișinău, dar și în toată țara.

Știrea anterioară Știrea următoare