Noutăţi

Usatîi a felicitat concetățenii cu ocazia Paștelui și a îndemnat să nu ne dorim răul unul altuia

Renato Usatîi a felicitat locuitorii Moldovei cu ocazia sfintei sărbători de Paște. În mesajul său, plasat pe Facebook, Renato Usatîi a scris că “Paștele îndeamnă credincioșii să simtă apropierea de cele veșnice, a binelui, milei și compătimirii”.

La fel, liderul “Partidului Nostru” a menționat că “de sărbătorile Pascale, fiecare dintre noi încearcă să fie mai aproape de Dumnezeu nu doar prin vorbe, dar și prin fapte” și a îndemnat credincioșii să încerce să rămînă mereu în această ipostază”:

“De sfintele sărbători Pascale, fiecare dintre noi încearcă să fie mai aproape de Dumnezeu nu doar prin vorbe, dar și prin fapte. Noi nu ne certăm și încercăm să nu ne dorim răul unul altuia, să nu ne bîrfim și să nu ne trădăm, să nu judecăm și să încercăm să intrăm în esența lucrurilor. Pentru puțin timp, fiecare se transformă în idealul său. Haideți dar să încercăm să ramînem așa mereu.

Renato Usatîi le-a urat locuitorilor țării “dragoste și căldură, fericire și bunăstare”:

“Luminata sărbătoare de Paște ne unește în aceași bucurie, simbolizează măreția vieții și moartea atotiertătoare. Paștele îndeamnă credincioșii să simtă apropierea de cele veșnice, a binelui, milei și compătimirii. Învierea Domnului ne umple sufletele cucredință și speranță, asigură pacea și înțelegerea aproapelui. Fie ca Paștele să ne aducă dragoste și căldură, fericire și bunăstare!”, se spune în mesajul de felicitare transmis de Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare