Noutăţi

Usatîi i-a mulţumit lui Leonid Babii pentru profesionalism şi principialitate în funcţia de viceprimar

Din motive de sănătate, Leonid Babii şi-a depus cererea de demisie din funcţia de viceprimar al municipiului Bălţi. Renato Usatîi i-a mulţumit acestuia pentru munca productivă şi profesionalismul demonstrat în funcţia responsabilă pe care a îndeplinit-o, „pentru principialitate, perfecţionism şi respectarea strictă a termenelor” în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

„Leonid Babii şi-a părăsit funcţia din cadrul Primăriei Bălţi pe motive de sănătate. Îi sînt recunoscător lui Leonid Ivanovici pentru acei doi ani şi jumătate în care a activat în calitate de viceprimar al municipiului. Om-legendă, astfel de oameni aproape că nu mai sînt, economist clasa extra, doctor în ştiinţe, profesor, mulţi ani a şi condus o legendă: aproape 15 ani în calitate de director la „Belîi Aist”. Iar asta, din cîte se ştie, este unul dintre puţinele brand-uri care a făcut Moldova renumită.

Sînt bucuros că un asemenea om a lucrat împreună cu noi. În Primărie el era respectat, iubit, apreciat pentru principialitate şi duritate, pentru perfecţionism şi respectarea strict a termenelor. El administra domeniul financiar şi economic, iar banii iubesc calcul. Bugetul la Bălţi a fost mereu adoptat în termini şi era calculate pînă la ultimii bănuţi, iar strategiile de lungă durată elaborate de Leonid Babii, vor servi drept reper pentru încă mult timp înainte”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Știrea anterioară Știrea următoare