Noutăţi

Usatîi: Astăzi a devenit clar faptul, că Moldova are viitor, iar Platotniuc cu Dodon – nu

În urma aprobării proiectului de lege cu privire la sistemul electoral mixt, de către partidele lui Plahotniuc și Dodon, a devenit clar faptul că aceștia doi nu au viitor. Încă nici un criminal politic nu a obținut victorie în lupta cu propriul popor. Despre acest lucru a scris Renato Usatîi, liderul ”Partidului Nostru”, în postarea sa pe Facebook.

”Cetățenii liberi luptă împotriva bandei de hoți, care au capturat Patria. Cetățenii sînt împotriva președintelui trădător, care le-a promis că se va lupta cu banda, dar a devenit mebru al ei. Noi sîntem mulți: zeci și sute de mii. Astăzi a devenit clar faptul, că Republica Moldova are viitor, iar Plahotniuc cu Dodon – nu”, - a menționat politicianul. Acțiunea de protest se va amplifica, iar junta, într-un final, va fi expulzată, este convins liderul ”Partidului Nostru”.

”Le mulțumesc acelora care nu s-au temut și au venit la protestul din scuarul Parlamentului, dar nu s-au ascuns și s-au bucurat de mitingul-spectacol la comanda de sus a PDM. Regimul de la guvernare încearcă să distrugă demnitatea umană, dar nu-i va reuși. Moldova a avut, are și va avea oameni cu demnitate, sinceri și curajoși, de toate naționalitățile și viziunile. Încă nici un criminal politic nu a obținut victorie în lupta cu propriul popor. Pe zi ce trece, noi trebuie să devenim tot mai mulți în centrul Chișinăului. Sute de mii de oameni îi vor demonstra acestei junte că noi sîntem o națiune cu adevărat destoinică. Junta poate conduce robii, dar nu poporul. Protestele vor continua și se vor amplifica. Și noi îi vom alunga”, - ne-a asigurat Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare