Noutăţi

Candidatul de rezervă al lui Renato Usatîi: Liderul PN a anunțat despre demararea colectării semnăturilor pentru înregistrarea Elenei Grițco în calitate de candidat independent

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a îndemnat bălțenii să nu ofere mafiei capitala de nord a țării. Astfel, pentru ca acest lucru să nu se întîmple, președintele PN a anunțat despre demararea campaniei de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea în calitate de candidat independent la alegeri a vicepreședintelui „Partidului Nostru” Elena Grițco. Asta pentru eventualitatea în care autoritățile vor refuza să-l înregistreze pe Nicolai Grigorișin sau să-l excludă din listă.

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a dat asigurări bălțenilor că Nicolai Grigorișin este candidatul care niciodată nu va merge la „înțelegeri” cu mafia: „fiind un ofițer adevărat, el trebuie să termine cu ceea ce am început eu și să înmulțească rezultatele pe care le-am atins deja”.

„Împreună cu voi nu vom permite autorităților centrale să transforme orașul într-un bordel politic și să facă la Bălți ceea ce au făcut în Parlament, la Guvern sau Președinție. Bălțiul este un altfel de oraș, este un oraș corect”, a subliniat liderul „Partidului Nostru”.
În context, Usatîi a menționat că autoritățile centrale pregătesc o răscoală la Bălți. El a îndemnat orășenii să apere orașul. Cu toate acestea, liderul „Partidului Nostru” a menționat că candidatul Partidului socialiștilor Alexandr Usatîi este un „spoiler”.
Între timp, după cum a declarat Usatîi, socialiștii și democrații intenționează să împărțească Bălțiul – primăria – PSRM, iar Consiliul Municipal – PDM. Usatîi însă a subliniat că orașul trebuie să rămînă un oraș al rezistenței.

Liderul „Partidului Nostru” a anunțat și despre candidatul „de rezervă”, în eventualitatea în care autoritățile vor renunța să-l înregistreze pe Grigorișin. Acesta este vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Grițco. În context, el a subliniat că deja joi demarează campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea lui Grițco.

Скачать видео

Știrea anterioară Știrea următoare