Primarii Partidului Nostru: „Nu vă vom dezamăgi!”

Rezultatele alegerilor locale au demonstrat că echipa lui Renato Usatîi se bucură de mare încredere din partea cetăţenilor Republicii Moldova

___________________________________________________________

Victor Bogatico, economist, jurist, primar al oraşului Râşcani

I tur – 57,15%

victor_bogatcoCandidatul Partidului Nostru în Râşcani, Victor Bogatico a obţinut o victorie detaşată în primul tur al alegerilor locale şi a primit încrederea orăşenilor pentru al doilea mandat de primar.

„Le mulţumesc mult locuitorilor oraşului Râşcani pentru susţinerea şi încrederea acordată de a continua proiectele începute de dezvoltare şi amenajare a oraşului. Sunt absolut convins că Râşcani va deveni în curând oraşul marilor posibilităţi şi perspective, vom avea un oraş cu oameni fericiţi şi mulţumiţi de calitatea vieţii. De aceea trebuie să ne mişcăm înainte spre dezvoltare, perfecţiune şi prosperare”

___________________________________________________________

Nina Cereteu, jurist, primarul oraşului Drochia

I tur – 35,21%  II tur – 79, 64%

nina_chereteuNina Cereteu are 27 de ani şi este prima femeie primar în Drochia. Obţinând o victorie zdrobitoare în al doilea tur al alegerilor locale, noua primăriţă a demonstrat prin propriul exemplu cât de mult s-a schimbat atitudinea faţă de femeile din politică. Nina Cereteu este magistru în științe politice şi specialist în administrare publică și drept penal. Fiind în funcția de consultant al Direcției organizații necomerciale din cadrul Ministerului Justiției a declarat public că nu va îndeplini indicațiile ilegale ale fostului ministru al Justiţiei, Oleg Efrim, care a cerut să fie invocat orice motiv posibil pentru a refuza înregistrarea Partidului Nostru. Astfel, Nina Cereteu s-a remarcat prin onestitatea şi principialitatea sa de jurist, dar şi prin mult curaj şi determinare, calităţi absolut necesare în funcţia de primar al oraşului Drochia, care o vor ajuta să realizeze acţiuni concrete pentru bunăstarea oraşului.

„Le sunt profund de recunoscătoare şi le mulţumesc drochienilor pentru susţinere şi încrederea acordată. Voi depune efort maxim, voi pune în aplicare toate cunoştinţele şi experienţa mea pentru ca oraşul nostru să fie curat şi frumos amenajat, cu o infrastructură modernă, iar locuitorii din Drochia să fie dornici să locuiască în acest oraş, să îşi dezvolte afaceri şi proiecte social-culturale şi să aibă siguranţa zilei de mâine!

___________________________________________________________

Vladimir Rusu, inginer electric, primarul oraşului Făleşti

I tur – 47, 67%    II tur– 79, 64%

vladimir_rusuÎn oraşul natal al liderului formaţiunii Renato Usatîi, candidatul Partidului Nostru a acumulat 3254 de voturi exprimate. Are o experienţă bogată în conducerea uneia dintre cele mai mari întreprinderi din Făleşti – o companie cu 150 de angajaţi, şi astfel a reuşit timp de 40 de ani să câştige respectul şi încrederea orăşenilor, iar acum intenţionează să continue să ajute oamenii şi să promoveze politica faptelor concrete.

„Cu ajutorul tuturor orăşenilor şi încrederii acordate de ie, vom reuşi să dezvoltăm oraşul!”, consideră primarul Vladimir Rusu.

___________________________________________________________

Stela Onuţu, jurist, primarul oraşului Glodeni

I tur – 39,65%   II tur – 71, 05%

stella_onutsuÎn opinia Stelei Onuţu, majoritatea problemelor oraşului pot fi soluţionate în decurs de patru ani, însă doar în condiţiile unei administraţii transparente, oneste şi legale. Acesta este scopul principal al noii primăriţe al oraşului Glodeni.

„Locuitorii oraşului Glodeni au tot dreptul la condiţii demne de trai – drumuri calitative, sistem modern de canalizare şi apă, străzi iluminate, servicii medicale de calitate şi zone de odihnă amenajate corespunzător. Voi depune efort maxim pentru a avea toate acestea în oraş peste patru ani!”

___________________________________________________________

Ivan Belciug, felcer-laborant, primarul oraşului Donduşeni

I tur – 33,91% II tur – 67,62%

ion_belchugPrimarii Partidului Nostru sunt tineri, energici, ambiţioşi, oneşti şi profesionişti, care şi-au asumat responsabilitatea să muncească pentru bunăstarea oamenilor şi prosperarea localităţilor. Acesta este şi obiectivul primarului oraşului Donduşeni, Ivan Belciug, care a obţinut o victorie detaşată în turul doi al alegerilor locale.

„Vă mulţumesc pentru voturile voastre. Încrederea acordată mă determină să fac tot ce îmi stă în puteri pentru a transforma oraşul nostru în unul frumos şi de perspectivă. Voi munci cu sârguinţă şi onestitate la imaginea oraşului Donduşeni, iar fiecare decizie va fi luată doar împreună cu locuitorii, în funcţie de preferinţele lor. Având un scop comun, putem îmbunătăţi viaţa noastră, a tuturor”

___________________________________________________________

Valentin Cimpoeş, jurist, primarul oraşului Basarabeasca

I tur – 36,49%  II tur – 61,70%

valentin_chimpoeshiValentin Cimpoeş a participat la alegerile locale alături de o echipă de oameni profesionişti şi muncitori, care nu se gândesc cum să vorbească frumos în faţa oamenilor, ci cum să realizeze acţiuni concrete. Locuitorii din Basarabeasca au acordat încredere echipei Partidului Nostru din Basarabeasca şi noului primar – Valentin Cimpoeş.

„Este primul meu mandat de primar şi simt aceste voturi ca pe o mare responsabilitate. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi mi-au acordat încrederea lor, tuturor celor care m-au sprijinit şi echipei care m-a susţinut în această perioadă dificilă şi de muncă intensă. Dar munca de abia acum începe. Vom atrage investiţii, vom promova proiecte de business, vom susţine antreprenorii, creând astfel locuri de muncă, pentru ca oamenii să aibă perspectivă şi siguranţa zilei de mâine!”

___________________________________________________________

Victor Petrioglu, manager în administraţie publică, primarul oraşului Vulcăneşti

I tur – 42,33% II tur – 59,37%

victor_petriogluAtât în primul tur al alegerilor locale, cât şi în turul doi, locuitorii celui mai tânăr oraş din Moldova şi-au încredinţat viitorul candidatului Partidului Nostru, Victor Petrioglu.

„ Simt aceste voturi, pentru care vă mulţumesc, ca pe o mare responsabilitate de a munci exclusiv pentru bunăstarea oamenilor, în strânsă colaborare cu başcanul Găgăuziei, Irina Vlah. Vulcăneşti nu are nevoie de un primar-politician. Oraşul are nevoie de un primar-gospodar şi eu sunt acela!”, a precizat Petrioglu.

___________________________________________________________

Valeriu Ceapa, zootehnic, primarul oraşului Floreşti

I tur – 17, 56% II  tur – 57,48%

valeriu_chapaLocuitorii oraşului Floreşti au spus „Da!” pentru primarul Valeriu Ceapa, omul care pe parcursul întregii vieţi a promovat munca cinstită şi dreptatea.

„Le sunt profund recunoscător tuturor care m-au votat şi mi-au acordat această susţinere şi încredere. Voi fi un primar onest şi obiectiv, care va munci în interesul oraşului Floreşti şi locuitorilor acestuia!”

___________________________________________________________

Ion Cuculescu, jurist, primarul oraşului Şoldăneşti

I tur – 21,52%   II tur – 56, 98%

ion_cuculescuMai mult de jumătate dintre locuitorii oraşului Şoldăneşti consideră că Ion Cuculescu este demn de a conduce oraşul. Având experienţă în administraţia publică locală şi o reputaţie bună, Ion Cuculescu va fi primarul care va schimba oraşul.

„Voi face tot posibilul pentru a avea în localitatea noastră noi întreprinderi, noi locuri de muncă, condiţii demne de trai, care să-i determine pe tineri să revină în oraşul de baştină şi să-şi construiască un viitor acasă. Şoldăneşti va avea străzi curate şi iluminate, zone frumoase de odihnă şi locuitorii fericiţi şi mulţumiţi de calitatea vieţii!”

___________________________________________________________

Anatoli Topal, jurist, primarul oraşului Ceadâr-Lunga

I tur – 31,57%   II tur – 55,48%

anatolii_topalSusţinut de Partidul Nostru, adjunctul comandantului Centrului militar teritorial U.T.A. Găgăuzia, colonelul Anatoli Topal a devenit primarul oraşului Ceadâr-Lunga.

„Le adresez sincere mulţumiri locuitorilor din Ceadâr-Lunga. Voi depune efort maxim pentru a justifica încrederea acordată. Ceadâr-Lunga va deveni un exemplu de centru de dezvoltare şi prosperare pentru oraşele din vecinătate. Vom întoarce faima de odinioară a oraşului numit “Perla din Sud”, care va fi o localitate demnă de a fi explorată şi locuită.”

___________________________________________________________

Serghei Anastasov, inginer, primarul municipiului Comrat

I tur – 31,57% II tur – 55,48%

sergei_anastasovCapitala Găgăuziei a avut nevoie de o schimbare, care a venit odată cu noul primar al municipiului, care este un adevărat patriot. Fiind unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din autonomie, Anastasov a primit voturile a peste jumătate dintre locuitorii municipiului Comrat.

„Voi fi un primar sincer şi deschis spre colaborare, receptiv la problemele şi necesităţile locuitorilor şi receptiv la sugestiile consilierilor orăşeneşti îndreptate spre interesul cetăţenilor şi dezvoltarea oraşului. Nu promit mega-proiecte, dar vă asigur că vom avea o administraţie transparentă, care nu risipeşte resursele bugetare!”, a declarat primarul Serghei Anastasov.

___________________________________________________________

Renato Usatîi: „Sunt convins că la alegerile parlamentare anticipate vom obţine 70% din voturile exprimate în Nordul ţării şi tot atâta în Sud!”