Publika, din nou prinsă cu minciuna

O nouă „deconspirare” lansată de postul de televiziune „Publika” din holdingul lui Plahotniuc, s-a dovedit a fi o tentativă ordinară de a dezinforma societatea, fapt de care acest post de televiziune a fost prins nu o singură dată.

Despre aceasta a declarat în cadrul unei transmisiuni live liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„În această noapte, presa a primit un șir de fotografii cu mine, Ana Ursachi, iar pe unele dintre ele cred că putea fi Viorel Țopa”, a declarat Usatîi, subliniind că nu personal nu s-a întîlnit cu Țopa niciodată.

„Este adevărat că m-am întîlnit cu Ursachi în Germania. Am fost cu ea la restaurant în Strasbourg, împreună cu noi a fost și Igor Șeremet, precum și un tînăr”, a adăugat el.

Absurditatea știrii „deconspirative” constă în ceea că cel despre care Publika a spus că ar fi ruda lui Viorel Țopa, Răzvan Paveliu, s-a dovedit a fi fostul consilier al lui Usatîi pe numele Dumitru Pulbere.

„S-a ajuns pînă acolo că, potrivit lor, am fi discutat în Germania despre tentativele de a destabiliza țara. Este o prostie totală – fotografiile au fost făcute în Germania în 2015, după ce partidul „Patria” a fost exclusă din alegerile parlamentare” a declarat Usatîi.


Comenteaza

*