Omul de afaceri Renato Usatîi a ajutat copiii din Străşeni care nu aveau ce mânca

IMG_00851-1024x682

În casa Oxanei Raiu, femeia cu trei copii minori din Străşeni, a răsărit din nou speranţa. Impresionaţi de cazul familiei pentru care pâinea este un lux pe masa lor, numeroşi cititori ai portalului www.thewoman.md şi-au exprimat dorinţa de a-i ajuta.

Omul de afaceri Renato Usatîi a rămas răvăşit de sărăcia cruntă în care cresc cei trei copii şi le-a trimis ieri pachete cu produse alimentare, scutece, un frigider, un televizor şi 10.000 de lei! “Copiii nu au nicio vină că nu au ce mânca, iar noi nu avem dreptul moral să-i lăsăm flămânzi. Mă bucur că am reuşit să le aducem zâmbete şi bucurie pe chipuri. Ei merită o copilărie frumoasă, fără lipsuri sau alte griji, de aceea fac un apel şi către altă lume să-i ajute”, ne-a declarat omul de afaceri Renato Usatîi, cunoscut pentru iniţiativele filantropice şi modul în care şi-a susţinut mereu concetăţenii.

Reamintim că banii şi lipsa unui loc de muncă stabil al părinţilor condamnă cinci suflete la o viaţă sărăcăcioasă. 580 de lei este suma pe care o primeşte lunar familia Raiu din pensia de invaliditate a mamei şi din alocaţia copilului, care ar trebui să le ajungă adulţilor şi prichindeilor şi pentru facturi, şi pentru mâncare, şi pentru haine, şi pentru scutece, şi pentru… şi pentru…


 1. Serghei
  30.10.2014 at 13:06

  Salut!!! As vrea sa spun ka domnul Renato este un adevarat patriot cu intentii serioase si planuri foarte bune pentru viitorul Moldovei. Este cu un caracter tare, sincer si omanos. Imi place sinceritatea si dreptatea pe kare o reflekta din suflet pentru poporul Moldovenesk. Intradevar daka vom avea asa konducere noi vom trece peste multe piedici mult mai usor si vom realiza ku mult mai mult in tara moldovei. Il simpatizez pe domnul Renato ca un ideal al meu, eu fiind inka mik visam sa ajung la konducere si sa skimb multe in aceasta conducere si chiar in tara la fel sa pedepsesk pe toti cei care si-au batut jok de neamul nostru si au privatizat tot ce era mai skump pentru tara noastra.

  1. tatiana
   26.02.2015 at 13:50

   sunt de acord cu tine SERGHEI NUMAI IN RENATO AVEM SPERANTA

Comenteaza

*