Renato Usatîi finanţează proiectul spasibo.md

Renato Usatîi finanţează proiectul spasibo.md
Proiectul social-online spasibo.md ajută celor mai nevoiaşi să primească ajutoarele de care au nevoie haine, produse alimentare şi produse pentru igienă. Beneficiarii sunt copiii orfani şi cei din familii vulnerabile, bătrânii rămaşi fără îngrijire, familiile cu situaţie financiară precară , cu mulţi copii, dar şi oamenii săraci.

Proiectul spasibo.md a fost lansat în urmă cu 3 luni. În acest timp ni s-au alăturat o mulţime de oameni binevoitori, care au oferit haine şi bani oamenilor nevoiaşi. Într-un timp atât de scurt am reuşit să ajutăm mulţi oameni. Mai exact, este vorba despre 77 de familii nevoiaşe şi bătrâni din Chişinău şi din sudul ţării. Am ajuns şi în câteva internate, case de copii şi aziluri de bătrâni. Ajutoarele pe care le oferim nevoiaşilor le colectăm în cadrul evenimentelor de caritate pe care le organizăm deseori, iar oricine ni se poate alătura.

Deşi iniţial am avut succes în activitatea noastră, cu puţin timp în urmă am întâmpinat probleme financiare. Şi asta pentru că proiectul www.spasibo.md nu este unul comercial şi nu aduce profit. Astfel, nu am putut acoperi toate cheltuielile pentru remunerarea specialiştilor care au creat această platformă online, dar şi cheltuielile pentru serviciile de curierat.

Când am întâmpinat aceste probleme am decis să ne adresăm unui om, pe care îl văzusem doar la televizor. Este vorba despre omul de afaceri Renato Usatîi (există cineva care nu a auzit de el?). Ne-a mirat foarte tare faptul că acest om, care este atât de ocupat şi de cunoscut, a răspuns imediat cererii noastre. El a oferit proiectului suma necesară de bani peste doar câteva zile. După ce ne-a apelat personal, în ziua următoare am primit şi banii.

Acum proiectul nostru are un nou prieten, datorită căruia spasibo.md îşi va putea continua activitatea şi va putea oferi ajutoare nu doar nevoiaşilor din Chişinău, ci şi din toată ţara. (după site-ul www.spasibo.md)


 1. Calin
  02.10.2013 at 14:28

  Multa stima si respect!
  Ce ziceti despre un proiect de sustinere a tinerilor antreprenori, cu legaturile dumneavoastra puteti organiza un concurs de idei, castigatorii primesc investitii de la investitori reali, care vor sa dezvolte ceva pentru MOldova, pe termen lung e mai sustenabil decat un mic dejun pentru un copil nevoias. Azi a mancat, dar maine nu se stie.

  1. Alexandru
   14.10.2013 at 01:03

   CU PARERE DE RAU CALIN GUVERNUL FAC MAI BINE,,EI NICI DE FEL NU FAC MISCARI SA DEE O COAJA DE PINE

 2. 10.10.2013 at 12:31

  Calin, proiectul ofera produse alimentare nu doar pentru o singura data, ci o face regulat. Familiile nevoiase primesc nu doar o singura data ajutor de la noi, ci lunar. Aceasta nu ar fi posibil fara un finantator ca Renato!

 3. Alexandru
  14.10.2013 at 01:01

  ASA OM CA RENAT TREBUE SA GUVERNEZE IN TARA ,,,CU SUFLET MARE SI VOM AJUNGE IN SCURT TIMP DEPARTE

  1. Viorel
   15.10.2013 at 02:35

   Bravo Alexandru asta am spuso si eu .

 4. ikimich
  15.10.2013 at 11:01

  Так держать Ренато!
  И спасибо что не забываешь Малую Родину!!!

 5. 15.10.2013 at 12:53

  Stiu ce inseamna sa fii ajutat atunci cand ti-e cel mai greu si deasemenea stiu ca sa ajuti pe cineva trebuie sa ai o inima mare. Tara aceasta are viitor, iar oameni ca Renat demonstreaza acest lucru si ne incurajeaza pe noi sa fim mai puternici si mai persevernti.

 6. mihai
  29.10.2013 at 10:36

  Eu cred ca acum este necesar mai mult ca niciodata de organizat concursuri de sustinere a tinerilor antreprenori, deoarece anume tinerei antreprenori sunt viitorul si garantia dezvoltarii R.Moldova.

  Daca ati oferi suport la cel putin 3 tineri antreprenori din fiecare raion cu siguranta va fi un succes.

  De dorit ca idea de afacere sau afacerea deja existenta sa fie expediata prin email si Dvs. sa alegeti acele optiuni de sustinere reisind din necesitati si sa oferiti acel utilaj necesar antreprenorului care nu poate sa se dezvolte in continuare din lipsa unui utilaj sau careva accesorii.

  Sunt sigur ca dupa o campanie de sustinere a tinarului antreprenor de la sat veti avea o sustinere incredibil de mare aici acasa in Moldova!

 7. 25.07.2014 at 18:54

  Г-н Ренато, вы делаете неоценимую благотворительную деятельность, помогая всем нуждающимся людям из Молдовы. Бог и все люди вознаградят вас. Наша организация инвалидов г. Оргеева, желаем встретиться с вами, по вашему желанию.
  Председатель Благотворительной Ассоциации инвалидов ,,Orheiul Vechi”
  Sergiu Trebis.

Comenteaza

*