Puterea e
în adevăr!
Împreună vom putea scoate țara din criză în care se găsește
www.rup2020.md
Rezerva de cadre
Program electoral
Renato Usatîi: Problemele legate de statutul limba rusă trebuie soluționate calm, etapizat și fără provocări

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, este împotriva isterizării societății cu subiecte sensibile precum cele legate de statutul limbii ruse. Liderul Partidului Nostru consideră că această problemă trebuie abordată calm și fără provocări.

„Politicienii iresponsabili atrag din nou societatea moldovenească în „dispute lingvistice”. Cu astfel de conflicte, complet inutile cetățenilor de rând, se alimentează, în mod cinic, tâlharii din politică, care, astfel, nu fac decât să-și atingă scopul de a păstra haosul și ilegalitățile din țară, pentru a evita ieșirea din criza politică și restabilirea ordinii în stat”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa oficială de Facebook.

El i-a numit pe cei care speculează pe astfel de subiecte sensibile “provocatori politici”.

Răspunsul lui Renato Usatîi pentru Andrei Năstase, după ce ultimul l-a atacat în judecată

Renato Usatîi vine cu o reacție, după ce liderul Platformei DA, Andrei Năstase, l-a atacat în judecată pentru că a declarat în cadrul unei emisiuni TV că Igor Dodon a cheltuit sume mari de bani pentru așa-numiții „candidați spoileri” din turul I al alegerilor prezidențiale, și că Andrei Năstase ar unul dintre aceștia.

Usatîi insistă ca Maia Sandu să desemneze un candidat la funcția de premier pe care nu-l va vota niciun deputat

Usatîi, după decizia CC: La revenirea de la Bruxelles, președintele are de ales una din două variante privind dizolvarea parlamentului

După decizia de astăzi a Curții Constituționale (CC), care a declarat că Parlamentul nu se poate autodizolva, singura cale pentru provocarea alegerilor parlamentare anticipate este înaintarea unui candidat la funcția de prim-ministru, pentru care socialiștii și cei din platforma parlamentară „Pentru Moldova”, cu siguranță, nu-și vor da votul. Despre aceasta a declarat, luni, 18 ianuarie, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, într-un live pe Facebook.

Mesajul lui Renato Usatîi prilejuit de Ziua Națională a Culturii și aniversării a 171 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu

Cu prilejul Zilei Naționale a Culturii, primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a omagiat artizanii valorilor culturale și spirituale de la noi. Edilul i-a cinstit pe poeții și scriitorii naționali printr-o depunere de flori la busturile acestor personalități, de pe Aleea Clasicilor din Bălți.

Alături de pozele atașate pe Facebook, Renato Usatîi scrie că “în 15 ianuarie, sărbătorim “Ziua Culturii Naționale” sub auspiciile unui moment consacrat deja: comemorarea poetului Mihai Eminescu, de la a cărui naștere se împlinesc 171 de ani. Cultura este cea mai mare bogăție a unui popor, iar astăzi cinstim artizanii valorilor culturale și spirituale, pe care suntem obligați să le transmitem generațiilor viitoare.”

Știri anterioare
Partidul Nostru
Vreau ca fiecare locuitor al Moldovei să se poată mândri cu ţara sa, să se poată mândri cu ceea ce este o parte a proiectului politic, prosper, de succes – Republica Moldova
Aderă la partid
Treci pe site-ul partidului
Programul partidului
Gazeta
Primarii Partidului Nostru
Vizitatori pe site: