Puterea e
în adevăr!
Împreună vom putea scoate țara din criză în care se găsește
www.rup2020.md
Rezerva de cadre
Program electoral
Renato Usatîi: Fostul judecător ucrainean Ceaus a fost răpit de serviciile speciale ale Ucrainei, cu ajutorul colegilor din R.Moldova

Renato Usatîi critică reacția autorităților de la Chișinău cu privire la cazul judecătorului ucrainean, răpit din R.Moldova, Nicolae Ceaus. Liderul PPPN afirmă că autorul operațiunii este serviciul ucrainean de informații, iar SIS-ul moldovenesc a fost “folosit” prin oferirea pe tavă a tuturor datelor (filajul, interceptarea telefoanelor ex-judecătorul ucrainean… etc), fără ca măcar să bănuiască ce se pune la cale. Renato Usatîi afirmă că pentru acest rateu, Maia Sandu, în calitate de șef de stat nu trebuia să se limiteze la a cere explicații Ministrului de Interne. Președintele PPPN susține că prima acțiune a lui Sandu ar fi trebuit să fie cea de rechemare a ambasadorului Moldovei la Kiev și de înaintare a unei note de protest ambasadei Ucrainei în țara noastră, “ceea ce încă nu-i târziu de făcut”, a declarat Renato Usatîi, într-un live pe rețelele de socializare, în care a prezentat datele propriei anchete în acest caz.

DOC/După 7 ani, CSJ și-a revizuit decizia: Partidul lui Usatîi a fost scos ilegal din cursa pentru alegerile parlamentare din 2014

Curtea Supremă de Justiție și-a revizuit propria decizie și constată că Partidul lui Usatîi a fost scos ilegal din cursa pentru alegerile parlamentare de acum 7 ani.

DOC | Un mega plan “de lucru” al socialiștilor de la Bălți a fost publicat de primarului Renato Usatîi

Un “mega plan” al socialiștilor cu acțiuni nu tocmai ortodoxe a ajuns în mâinile primarului de Bălți Renato Usatîi, de altfel, vizat și el paginile “documentului”. Acolo sunt indicate portalurile de știri și ziarele controlate de PSRM, dar și informația pe care trebuie să o conțină. De menționat că înșiși socialiștii recunosc, în unul dintre puncte, că informațiile pe care le răspândesc în spațiul public despre liderul Partidului Nostru sunt “falsuri sau fapte supte din deget”.

Ieșirile în parcuri, permise și la Bălți; Usatîi: Starea de urgență a fost impusă pentru a amâna alegerile anticipate

Ieșirile în parcuri, terenuri de joacă, terenuri sportive, stadioane vor fi permise în perioada stării de urgență și la Bălți.

COVID-19//Zeci de mii de oameni riscă să se infecteze din cauza unei noi probleme de organizare

Zeci și chiar sute de mii de cetățeni riscă să se infecteze cu noul coronavirus din cauza unei probleme de organizare. Se poate întâmpla dacă cei care au simptome clare de COVID-19 vor merge la centrele medicilor de familie din țară să se testeze gratuit, așa cum i-a îndemnat președintele Maia Sandu, în direct la o emisiune TV. Asupra acestui fapt atrage atenție primarul de Bălți și liderul Partidului Nostru Renato Usatîi, care a subliniat că doar 20% din Centrele Medicilor de Familie din țară au intrare separată, care poate evita pericolul.

Știri anterioare
Partidul Nostru
Vreau ca fiecare locuitor al Moldovei să se poată mândri cu ţara sa, să se poată mândri cu ceea ce este o parte a proiectului politic, prosper, de succes – Republica Moldova
Aderă la partid
Treci pe site-ul partidului
Programul partidului
Gazeta
Primarii Partidului Nostru
Vizitatori pe site: