Puterea e
în adevăr!
Împreună vom putea scoate țara din criză în care se găsește
www.rup2020.md
Rezerva de cadre
Programul lui Renato Usatîi de creditare ipotecară cu dobânda ZERO% pentru tineri

Ideea acestui program a luat naștere în cadrul întâlnirilor lui Renato Usatîi cu tinerii din diferite orașe și sate ale Moldovei.

Tinerii consideră că una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă ei actualmente în Moldova este imposibilitatea de a-și procura locuințe din cauza prețurilor prea mari pentru ei și a condițiilor de creditare dezavantajoase.

Renato Usatîi, în raionul Dondușeni: Moldova are nevoie urgent de un plan pentru reanimarea școlilor profesional-tehnice

Pe lângă planul de modernizare a țării, care va fi realizat de cei mai buni experți din lume, țara noastră are nevoie și de un proiect pentru reanimarea învățământului profesional tehnic. Candidatul Partidului Nostru la prezidențialele din 1 noiembrie, Renato Usatîi, a vorbit despre acest lucru în 17 octombrie, la întâlnirile cu locuitorii din raionul Dondușeni. El a menționat că în prezent, în Moldova există academii și zeci de universități, dar școlile profesionale, care să instruiască sudori, bucătari, strungari, electricieni, dulgheri, croitorese, instalatori, se află pe cale de dispariție.

Locuitorii orașului Edineț au salutat cu aplauze ideea lui Renato Usatîi de a lichida sistemul de administrare raională

Sistemul administrațiilor raionale trebuie eliminat. Acesta este învechit, prea costisitor și utilizat de putere ca un instrument de șantaj și presiune asupra primarilor „incomozi”. Despre aceasta candidatului Partidului Nostru la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, Renato Usatîi, a vorbit în 16 octombrie, la o întâlnire cu alegătorii din Edineț, care au întâmpinat ideea cu aplauze. Tot acolo, Renato Usatîi a ținut să precizeze că raioanele nu vor fi lichidate, așa cum au început să vehiculeze socialiștii.

“Trebuie să facem ordine în privința gestionării raioanelor, iar această ordine e necesar să se facă în interesul oamenilor. Poporul nu are nevoie de tot felul de șefi din diferite partide, care împart banii statului după bunul plac. Ideea mea nu se rezumă la lichidarea raioanelor, minciună pe care o propagă socialiștii. Raioanele rămân acolo unde sunt. Eu vreau doar să distrug “cuibarele” armatei de șefi și șefuleți corupți, preocupați să fure. În țară sunt o grămadă de terenuri și construcții nefinalizate care stau de izbeliște. Cu acestea nu se face nimic, dar nici nu sunt transmise la balanța primăriilor care le-ar putea utiliza. Mai mult decât atât, lichidarea administrațiilor raionale ar permite economisirea a sute de milioane de lei, bani ce pot fi investiți în proiecte concrete pentru orașe și sate”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

Renato Usatîi face dezvăluiri despre fraudarea masivă a alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie de către Igor Dodon

Locuitorilor din regiunea transnistreană li se oferă câte 700 de lei pentru vot în favoarea lui Igor Dodon. Dezvăluirea a fost făcută de candidatul N1 la șefia statului, Renato Usatîi, într-o conferință de presă, susținută vineri, 16 octombrie. Potrivit acestuia, transportarea alegătorilor din stânga Nistrului către secțiile de votare se va face și anul acesta, numai că pentru a masca ilegalitatea, oamenii vor fi duși până la pod, pentru ca autobuzele în care vor afla să nu ajungă în vizorul presei.

Săptămâna viitoare, majoritatea deputaților din PRO-Moldova vor trece la Partidului ȘOR, care se va coaliza cu PSRM, pentru a-i asigura lui Dodon o nouă majoritate parlamentară

Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Renato Usatîi, a declarat astăzi într-o conferință de presă că majoritatea deputaților de la PRO-Moldova vor adera la Partidul ȘOR și se vor coaliza cu PSRM, pentru a-i asigura lui Dodon o nouă alianță de guvernare. Potrivit lui Usatîi, tranzacția este rezultatul discuțiilor pe care Plahotniuc le-a purtat cu Dodon, dar și cu intermediarii acestuia.

Știri anterioare
Partidul Nostru
Vreau ca fiecare locuitor al Moldovei să se poată mândri cu ţara sa, să se poată mândri cu ceea ce este o parte a proiectului politic, prosper, de succes – Republica Moldova
Aderă la partid
Treci pe site-ul partidului
Programul partidului
Gazeta
Primarii Partidului Nostru
Vizitatori pe site: