Noutăţi

Usatîi, despre reținerea primarului de Basarabeasca: Lui Plahotniuc i s-au dus mințile

Reținerea în baza unei învinuiri inventare a primarului orașului Basarabeasca, Valentin Cimpoeș este o comandă politică a lui Plahotniuc care a avut o „criză de demență”. Despre aceasta a declarat pe Facebook liderul „Partidului Nostru”, primarul de Bălți, Renato Usatîi.

Știri similare
Usatîi a chemat la mobilizarea civilă totală Primarul de la Fălești recunoaște că a fost impus de reprezentanții PD să părăsească „Partidul Nostru”. „Am fost presat, maltratat...” (AUDIO) Usatîi: Nu sîntem o națiune de impotenți care nu sînt buni la nimic fără consilieri și creditori străini

Amintim că organele de forță l-au învinuit pe Cimpoeș de faptul că el nu a prevenit hărțuirea unei minore de către tatăl său într-o familie din Basarabeasca.

„Pare o nebunie, dar aceasta este învinuirea. Plahotniuc și-a ieșit din minți. Tot ce se întîmplă este o criză de demență”, a scris Usatîi, observînd că „partenerii europeni de dezvoltare” urmărind în tăcere cele întîmplate se pun într-o lumină nu tocmai potrivită”.

Reținerea lui Valentin Cimpoeș, care a fost ales în funcția de primar din partea „Partidului Nostru”, este o provocare evidentă organizată cu o zi înainte de Congresul V extraordinar al formațiunii, este convins Renato Usatîi.

„De ce primarului de Basarabeasca i-au fost înaintate învinuirile anume astăzi? Mîine va avea loc Congresul „Partidului Nostru” și, în genere, astăzi e vineri, iar în zilele de vineri ei organizează reținerile. Se pare că asta este ciclicitatea bolii acestui degenerat din Partidul Democrat.

Astăzi, sub amenințarea armei este oricine. De-ar fi om, că dosar se va găsi. Cînd oare cetățenii Moldovei voi înțelege că boala în progres a lui Plahotniuc este problema noastră comună, nu doar o problemă a opoziției?”, s-a întrebat Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare