Noutăţi

Dodon și Plahotniuc nicidecum nu pot împărți laurii pentru eliberarea ostaticilor moldoveni

După cîțiva ani de aflare în captivitatea talibanilor afganezi, cei doi ostatici moldoveni s-au pomenit în captivitatea ambițiilor politice ale oligarhului Vladimir Plahotniuc și a președintelui Igor Dodon, care, nicidecum nu pot împărți laurii pentru întoarcerea lor. Despre aceasta a declarat liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pe rețelele de socializare.

Astfel, potrivit lui Renato Usatîi, care face trimitere la un colaborator al Ministerului Afacerilor Externe a Moldovei, la Moscova a ajuns deja o delegație a MAEIE, care a zburat noaptea trecută, pentru a readuce piloții moldoveni în Moldova.

„Mîine [marți], aceștia trebuie să fie întîlniți de Andrian Candu și Pavel Filip în Aeroportul Chișinău. Și încă nu se știe cine va plînge mai mult, Candu cu Filip sau rudele”, a adăugat el.
În legătură cu aceasta, Usatîi a subliniat că lui Dodon asta n-are cum să-i placă: „El va suna și va cere peste tot să nu le permită angajaților MAEIE să-i ia, asta pentru că ei sînt din partea lui Plahotniuc”.

În rezultat, liderul „Partidului Nostru” a subliniat că „situația este una tristă, iar motive de bucurie nu prea sînt. Anul trecut am făcut tot ce mi-a stat în puteri pentru ca ei în decurs de două-trei luni să revină. Ei, din păcate, i-au lăsat pînă la alegeri, exact așa cum spuneam”.

Știrea anterioară Știrea următoare