Noutăţi

Elena Panuș: Guvernarea impune Moldovei „legea junglei”, unde cel puternic îl devorează pe cel slab

Doar schimbînd guvernarea în Moldova, vom reuși tă punem punct fărădelegii și corupției totale, care distruge Moldova. Iar echipa care este capabilă să realizeze schimbări atît de radicale este cea a „Partidului Nostru”.Despre aceasta a declarat în cadrul Congresului VI al „Partidului Nostru”, vicepreședintele PN Elena Panuș, candidatul „Partidului Nostru” în circumscripția uninominală nr.3, Edine

„Poporului moldovenesc i-a fost impusă filosofia politică a junglei, unde cel puternic îl devorează pe cel slab. Rezultatul acestei politici este capturarea statului de un regim mafiot. Actualul sistem politic este profund antipopular și doar schimbîndu-l putem începe a construi un stat de drept despre care, de altfel, vorbim și în platforma electorală, în care toți sînt egali în fața legii și sînt respectate drepturile omului”, a declarat Panuș.

Potrivit lui Panuș, doar atunci cînd țara va fi liberă de corupție, fărădelege, cumătrism, protecționism și teroare, va putea fi pusă baza dezvoltării regiunilor, raioanelor, satelor Moldovei și Moldovei ca stat.

„Pentru aceasta e necesară o nouă viziune asupra politicii, dar și venirea la guvernare a unei echipe care va construi un pod între cetățean și putere, bazat pe respect reciproc, adevăr și încredere. Eu sînt sigură, această echipă este echipa „Partidului Nostru”, a conchis Panuș.

Știrea anterioară Știrea următoare