Noutăţi

„Fără protecția lui Plahotniuc, ea ar sta alături de Filat”. Usatîi a publicat documente privind „contribuția” Zinaidei Greceanîi la „jaful secolului”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a făcut publice acte care demonstrează că soțul președintelui PSRM, Zinaida Greceanîi, a luat un credit de 3,5 milioane de dolari de la „Banca de Economii”. Potrivit lui Usatîi, anume din cauza unor asemenea credite banca a fost lichidată.

„Cît timp socialiștii povestesc despre cum vor întoarce miliardul furat, le sugerez să pună mînă de la mînă și să întoarcă cele 3,5 milioane de dolari împrumutați de la o bancă din Moldova de către soțul Zinaidei Greceanîi. Gaura în aceste bănci s-a format din cauza unor asemenea credite, luate prin diverse proiecte și care nimeni nici nu se pregătea să le întoarcă. Fără protecția lui Plahotniuc, cineva ar fi stat astăzi alături de Filat”, a declarat Usatîi.

Anterior, în cadrul unei emisiuni la JurnalTV, liderul „Partidului Nostru” a spus că acest contract a fost încheiat prin anii 2000. El a subliniat că acești bani așa și n-au fost întorși Băncii de Economii, care prin urmare a fost lichidată, în legătură cu scandalul în jurul „jafului secolului”.

Știrea anterioară Știrea următoare