Noutăţi

Este pur şi simplu batjocoritor! Liderul „Partidului Nostru” a condamnat deportarea deputatului PLDR

Renato Usatîi a condamnat deportarea din Moldova a deputatului rus din partea PLDR, Pavel Şperov. Despre aceasta politicianul a declarat în cadrul unei transmisiuni pe reţelele de socializare.

„Astăzi în Aeroportul Chişinău a avut loc reţinerea deputatului Dumei de Stat din partea fracţiunii PLDR, cu care prietenim noi şi cu care avem încheiat un acord de colaborare. Deputatul a fost întors practic imediat. Dar iată pe artişti, activişti ai culturii, i-au ţinut în aeroport, pentru a fi trimişi cu următoarea cursă. Este pur şi simplu o batjocură”, a declarat Usatîi.

Liderul „Partidului Nostru” a subliniat că persoanelor cu demnitate publică din Federaţia Rusă li se interzice intrarea în Moldova pe fundalul tentativelor preşedintelui Igor Dodon de a se prezenta drept un preşedinte pro-rus, în timp ce el rămîne a fi „pro-plahotniucist”.
Amintim că în ajun poliţia de frontieră au interzis intrarea pe teritoriul Moldovei deputatului rus de la PLDR, Pavel Şperov, fiind scos din Moldova cu cea mai apropiată cursă spre Moscova. Potrivit informaţiilor agenţiei OMEGA, Şperov nu a fost lăsat să treacă chiar dacă a prezentat paşaportul diplomatic, fără a-i fi explicate motivele. Pe lîngă asta, se cunoaşte că în Aeroportul Chişinău, au fost reţinute încă 10 persoane care se îndreptau din Moscova în diferite oraşe ale regiunii transnistrene.

Știrea anterioară Știrea următoare