Noutăţi

Igor Boțan: „Partidul Nostru” are conducători cu reputație ireproșabilă

„Partidul Nostru” este condus de vicepreședinți care au o reputație ireproșabilă și se bucură de încrederea cetățenilor Moldovei. Despre aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune TV8 politologul Igor Boțan.

Astfel, potrivit politologului, creșterea fenomenală a ratingului „Partidului Nostru” este dictat de fenomenul Renato Usatîi, care a devenit locomotiva acestei formațiuni. Totuși, el a adăugat că „pe lîngă liderul formațiunii, care este unul incomod pentru autorități, formațiunea este condusă de oameni în care au încredere cetățenii. Vorbesc de cel puțin doi vicepreședinți despre care am auzit doar lucruri bune”.

„Dumitru Ciubașenco este unul dintre cei mai buni jurnaliști de limbă rusă din Republica Moldova, iar Ilian Cașu este fost profesor de politologie la o universitate din Statele Unite ale Americii. Deci, sînt oameni cu o reputație ireproșabilă, din punctul meu de vedere”, a declarat Boțan.

Vorbind despre „Partidul Nostru”, Boțan a subliniat că formațiunea are propria sa identitate și culoare politică: „partidul este unul non-sistem, pentru că are unul dintre punctele de bază în program – combaterea oligarhiei, corupției și așa mai departe. Ei încearcă să facă acest lucru”.

Știrea anterioară Știrea următoare