Noutăţi

Igor Boțan a spus despre cum Renato Usatîi a devenit principalul novator al politicii moldovenești

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a devenit un adevărat flagman și novator al politicii moldovenești, punînd bazele utilizării noilor tehnologii electorale în politicul din țară. Despre aceasta a declarat în cadrul unei emisiuni TV8 politologul Igor Boțan.

„Fenomenul care trebuie să-l constatăm este este fenomenul Renato Usatîi care, într-o jumătate de an el a devenit locomotivă electorală. Mai mult decît atît, Renato Usatîi, chiar dacă acum nu este în țară, a fost cel care a pus bazele noilor tehnologii electorale în Republica Moldova”, a menționat Boțan subliniind că vorbește despre concerte și fundații de binefacere.

Politologul a subliniat că experiența și tehnologiile introduse de Renato Usatîi în politicul moldovenesc „după ce a fost eliminat de pe scena politică, așa cum știm, alți concurenți electorali exploatează cu succes aceste găselnițe”.

„Păcat, probabil, pentru „Partidul Nostru” că găselnițele lui Renato Usatîi sînt folosite de alții, iar domnia sa trebuie să se găsească peste hotare și nu poate participa în această campanie”, a spus politologul.

Скачать видео
Știrea anterioară Știrea următoare