Noutăţi

MAI continuă să folosească metodele lui Cavcaliuc în încercarea de a discredita "Partidul Nostru"

“Lupu-și schimbă blana, dar năravul, ba.” Exact același lucru se întâmplă acum și la MAI. Deși are o nouă conducere, instituția continuă să denigreze Partidul Nostru și o face cu metodele deja verificate.

O confirmă o știre postată de portalul online ziuadeazi.md. Într-un articolul din 12 februarie 2020 se vorbește despre niște percheziții în timpul cărora, polițiștii au depistat droguri în valoare de 300 de mii de lei. Până aici, nimic deosebit, dacă însă nu ar exista un detaliu: borcanele cu droguri stau pe ziarul “Puterea e în Adevăr!”, care aparține Partidului Nostru.

În știre se anunță că percheziții au avut loc în orașul Cahul și satul Crihana Veche din raionul Cahul. Iar în pozele care ilustrează rezultatul acțiunii polițiștilor apare și ziarul “Puterea e în Adevăr!” pe care au și fost puse substanțele narcotice. Nu poate fi trecut cu vederea faptul că imaginile cu ziarul, postate pe site-ul poliției naționale, au fost blurate. Nu același lucru s-a întâmplat însă și cu pozele utilizate de portalul de știri.

Și probabil deloc întâmplător, ziarul Partidului Nostru apare în fotografii făcute în timpul perchezițiilor din 27 mai 2015, când chipurile în Chișinău au fost depistate bombe și cocktailuri Molotov.

Povestea nu se încheie aici. Câteva luni mai târziu, mai exact în noiembrie 2015, subalternii lui Cavcaliuc au reținut o grupare criminală, iar în imaginile video din timpul operațiunii, bineînțeles apare și ziarul “Puterea e în Adevăr!”.

După cinci ani, noua putere vrea să denigreze imaginea Partidului Nostru cu metodele preferate ale lui Cavcaliuc. Dovada este că în fotografiile cu drogurile depistate apare și ziarul Partidului Nostru.

Iar acest lucru nu este nimic altceva decât o încercare de eliminare a formațiunii din cursa pentru alegerile prezidențiale.

În concluzie, puterea recurge la metodele vechi de discreditare a Partidului Nostru și folosește presa. Din câte se pare, jurnaliștii de la Ziua de Azi au primit pozele, atașate în articolul despre droguri, anume de la un angajat al poliției.

Știrea anterioară Știrea următoare