Noutăţi

„Oleacă doctor, oleacă pacient, oleacă alcoolic”: Dodon a plătit peste o sută de mii de lei pentru o vacanță de lux la Moscova

Igor Dodon a plătit peste 100 de mii de lei pentru o vacanță de lux într-o clinică austriacă de la Moscova, acolo unde a făcut o cură de detoxifiere a ficatului. Dezvăluiri în acest sens, dar și probe video au fost prezentate astăzi de către președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Dodon, cunoscut de toată țara drept „oleacă doctor”, „oleacă pacient”, „oleacă constructor”, „oleacă agronom”, acum a obținut și calificativul de „oleacă alcoolic”. Pentru bărbați, nu e nimic ieșit din comun să bei un pahar sau altceva după baie. Igor Dodon, însă, care se respectă și are grijă de el, merge anume la Moscova, în special la această clinică. Este vorba despre o clinică cu un hotel de cinci stele. Este renumită printre oamenii bogați de la Moscova și Rusia, în general. Dodon a mers acolo pentru a efectua proceduri de detoxifiere a ficatului. Cetățenii noștri tot fac detoxifiere, dar cu harbuji sau varză murată, dar Dodon a preferat detoxifiere de tip european. Pentru această detoxifiere de tip european a plătit 100 de mii de lei”, a anunțat Usatîi.

Drept dovadă a celor spuse, președintele Partidului Nostru a prezentat și probe video în care discută la telefon cu un angajat responsabil de rezervările clienților de la clinica din Rusia, acolo unde Dodon și-a petrecut vacanța. Reprezentantul clinicii nu doar a confirmat faptul că Igor Dodon a fost cazat în hotelul de cinci stele, care le aparține, dar a povestit și despre serviciile de care a beneficiat acesta și pe care le-a achitat.

În context, Renato Usatîi a anunțat că Igor Dodon este obligat să facă public un raport cu toate cheltuielile pe care le-a avut, dar și sursa banilor ce i-au permis vacanța de lux.

Știrea anterioară Știrea următoare