Noutăţi

Troleibuze noi, amenajarea lacului din Bălți și modernizarea site-ului Primăriei. Sunt doar câteva dintre problemele despre care primarul orașului, Renato Usatîi a discutat la întâlnirea programată cu tinerii din oraș

Troleibuze noi, amenajarea lacului din Bălți și modernizarea site-ului Primăriei. Sunt doar câteva dintre problemele despre care primarul orașului, Renato Usatîi a discutat cu tinerii la o întâlnire pe care o vrea tradițională.

Vineri, 22 noiembrie, primarul orașului Bălți, Renato Usatîi s-a întâlnit cu tinerii din oraș pentru a discuta idei și propuneri de dezvoltare a Capitalei de Nord.

Alături de orășeni, el a analizat problemele de ordin social și a ascultat atent sugestiile tinerilor și pe cele ale Organizațiilor Neguvernamentale.

În timpul întâlnirii, Renato Usatîi a vorbit despre intenția sa de a moderniza site-ul Primăriei Bălți și de a crea un forum, unde toți locuitorii orașului vor putea să pună întrebări și-să lase ideile.

Renato Usatîi a spus că intenționează să lanseze un proiect în cadrul căruia studenții vor lucra alături de consilieri sau la întreprinderi municipale.

De asemenea, edilul s-a referit la problema transportului din oraș și a promis că în curând lucrurile se vor îndrepta.

În cadrul întâlnirii a fost abordată și problema lacului din oraș. Usatîi a spus că administrația publică locală deja se află în căutare de granturi pentru curățarea apei de deșeuri.

La finalul întâlnirii, Renato Usatîi le-a promis invitaților că va analiza atent fiecare propunere, iar autorii vor fi contactați de consilierii săi.

Știrea anterioară Știrea următoare