Noutăţi

Mesajul lui Renato Usatîi cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Mesajul liderului Partidului Nostru, Renato Usatîi, cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului: “Știu că nu o să ne lăsați și o să ne ajutați să învingem pandemia”

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a transmis un mesaj de felicitare lucrătorilor medicali și farmaciștilor cu ocazia zilei profesionale. Într-o adresare video pe pagina sa oficială de Facebook, el le-a mulțumit cadrelor medicale pentru efortul enorm pe care îl depun în aceste vremuri dificile și se arată încrezător că în ciuda acestui fapt niciun pacient nu va fi lăsat în voia sorții.

“Fie ca bunul Dumnezeu să vă ocrotească în această situație dificilă pentru întreaga lume, sunteți mobilizați zi și noapte în lupta pentru salvarea fiecărui pacient, sacrificând deseori propria sănătate.

Îmi dau seama că greul cel mare a căzut pe umerii voștri, dar nu mă îndoiesc nicio clipă în puterea voastră de caracter și de faptul că veți rămâne mereu tari cu duhul. Știu că nu o să ne lăsați și o să ne ajutați să învingem pandemia”, spune președintele PN, Renato Usatîi.

El i-a menționat în mod special pe acei lucrători medicali care și-au sacrificat viața fiind în lupta cu pandemia.

“Memorie veșnică lucrătorilor medicali care și-au sacrificat propria viață salvând altele. Mă înclin până la pământ și vă mulțumesc pentru că ați ajutat mii de oameni să trăiască. Fie ca inimile voastre să rămână mereu pline de iubire și compasiune”, a spus în încheiere Renato Usatîi.

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului a fost instituită în anul 1994, prin decret prezidențial, și se sărbătorește tradițional în cea de-a treia duminică a lunii iunie.

Știrea anterioară Știrea următoare