Noutăţi

Victoria „Partidului Nostru” la alegerile din Bălți a mobilizat activul formațiunii din Florești

Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” din Florești a organizat conferința de conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia delegații au ales conducerea organizației de partid. conducătorii nou-aleși au remarcat că victoria PN la Bălți a mobilizat activiștii raionali.​

În cadrul ședinței conferinței, delegații au înaintat două candidaturi la funcția de președinte al OT. Totuși, cu majoritatea voturilor a fost ales Ruslan Crîjanovschii. El a mulțumit delegaților pentru susținere și a subliniat că activiștii au scopuri comune – „noi sîntem patrioții țării noastre!”. În context, Crîjanovschii a subliniat că victoria „activiștilor raionali ai „Partidului Nostru”” la alegerile din Bălți le-a insuflat activiștilor încrederea în sine. „Organizația noastră teritorială a ajutat direct colegilor din Bălți.

Noi am distribuit ziare, am participat la Marșul pentru alegeri corecte. Timp de două zile am primit un număr enorm de apeluri telefonice și mesaje de felicitare”, a declarat Crîjanovschii. Potrivit lui, sarcinile de perspectivă imediată prioritare sînt fortificarea și lărgirea rîndurilor partidului, precum și a organizației de tineret. Vicepreședintele OT Florești, Vrej Martirosean, care este și președintele organizației de tineret, a menționat că activiștii „Partidului Nostru” sînt supuși regulat presiunilor din partea partidului oligarhului Vlad Plahotniuc.

Cu toate acestea, oamenii au participat totuși la conferință. „Oamenii au simțit victoria la Bălți, au văzut că se poate, au văzut că într-adevăr „Partidul Nostru” are viitor”, a subliniat Martirosean.

Știrea anterioară Știrea următoare