Noutăţi

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi răspunde unor acuzații din presă

RENATO USATÎI: A apărut o știre, cineva a scris că în Moldova a apărut o mașină scumpă. Se spunea că îmi aparține. Eu niciodată nu mi-am ascuns averea. Am declarat tot ce am. Nu am ce să ascund. Înainte să se scrie ceva, era bine să fiu întrebat și eu. Vă prezint acte pe care le-am pregătit special pentru acest live. Această mașină am cumpărat-o într-un salon auto din Germania. Iată prețul- 341.000 euro, cu mult mai puțin decât se vehicula. Iată certificatul de la vama Leușeni, unde este indicat prețul. În 2016 am achitat impozite în mărime de 4 mil lei.

Eu declar toate lucrurile pe care le am, dar de unde le au cei care le înregistrează în zone offshore, nu pot să vă spun. Dacă oamenii își declară averea și veniturile, nu cred că-i o problemă. E grav atunci când ele nu sunt declarate.Propaganda ilegală, care se făcea sub umbrela lui Plahotniuc continuă, dar vom veni la o conferință de presă cu materiale doveditoare.

Stimați colegi de la ProTV, eu nu scund nimic.Trebuie să-i pândiți pe cei care ascund, eu am fost mereu transpartent și primăria din Bălți e al treilea an la rând cea mai transparentă din țară. Când o să fie motiv, poftim, dar atâta timp cât nu există, haideți să nu inventăm știri. Noi ne pregătim pentru alegerile generale locale. Mâine, la ora 14:00 o să depună actele candididatul nostru la Bălți”, a declarat liderul ”Partidulu Nostru”.
Știrea anterioară Știrea următoare