Noutăţi

Renato Usatîi oferă câte un tractor multifuncțional orașelor Dondușeni și Fălești cu ocazia hramului

Orașele Dondușeni și Fălești se numără printre localitățile care de Sfântul Nicolae își serbează hramul. Cu această ocazie, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, oferă în dar celor două primării gestionate de primari ai Partidului Nostru, câte un tractor multifuncțional.

Edilul a făcut anunțul astăzi după ceremonia de depuneri de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare din Bălți, care de asemenea își sărbătorește hramul.

“Astăzi este hram și în orașul meu natal Fălești, este hram la Dondușeni, acolo unde am copilărit. Colegii mei primari, de asemenea, transferă pentru data de 27 august festivitățile prilejuite de Ziua Orașului. Eu le voi oferi însă acum în calitate de cadou câte un tractor pentru salubrizarea străzilor”, a spus Renato Usatîi și i-a felicitat călduros pe moldovenii din satele și orașele Moldovei care astăzi sărbătoresc hramul.

A devenit tradiție ca de hram, localitățile conduse de primari ai Partidului Nostru să primească daruri din partea președintelui formațiunii, Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare