Noutăţi

Provocare în ajunul Congresului „Partidului Nostru”! Primarul orașului Basarabeasca a fost reținut pe o învinuire inventată

Primarul orașului Basarabeasca, din partea „Partidului Nostru”, Valentin Cimpoeș, a fost reținut de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, fiind bănuit de neglijență în serviciu, care a dus la urmări grave.

Știri similare
Usatîi a chemat la mobilizarea civilă totală Primarul de la Fălești recunoaște că a fost impus de reprezentanții PD să părăsească „Partidul Nostru”. „Am fost presat, maltratat...” (AUDIO) Usatîi: Nu sîntem o națiune de impotenți care nu sînt buni la nimic fără consilieri și creditori străini

Acest dosar este o provocare organizată de regimul oligarhului Vladimir Plahotniuc în ajunul Congresului V extraordinar al „Partidului Nostru”, sînt convinși membrii formațiunii.

Procuratura, controlată de oligarhul Plahotniuc, îl învinuiește pe Cimpoeș de faptul că nu a supravegheat o minoră care a fost violată de propriul tată. Este evident că procurorii, printre care este și renumitul prin aderența sa la regimul criminal procuror Lilian Bacalîm, nu în zadar a fost aleasă ziua de astăzi pentru reținerea primarului „Partidului Nostru”.

În fața Primăriei Basarabeasca s-au adunat oameni care solicită eliberarea primarului și să-i fie ridicate învinuirile aduse. Oamenii strigă „Rușine!” și „Libertate lui Valentin Cimpoeș!”. Între poliție și locuitori au fost fixate și cîteva altercații.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a comunicat că va ieși cu o poziție a partidului mai tîrziu.

Știrea anterioară Știrea următoare