Noutăţi

Renato Usatîi: Dodon va face pușcărie pentru că timp de zece luni a ținut oamenii în captivitate

Piloții moldoveni, care au fost luați ostatici de talibanii afganezi, ar fi putut ajunge acasă încă acum zece luni. Președintele Igor Dodon însă a decis să facă PR pe durerea altora și să beneficieze de dividente politice. Potrivit liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pentru asta Dodon trebuie să facă pușcărie. Despre aceasta, președintele PN a vorbit în cadrul unei emisiuni la JurnalTV.

Astfel, Usatîi a subliniat că nu-l judecă pe Dodon pentru faptul că a întors piloții moldoveni acasă, „problema e în altceva: această istorie cu ostaticii este din primăvara anului trecut. Ați văzut avionul privat, încă o oră de zbor și ei erau să fie la Chișinău. Putea, iată în ce constă problema. Dodon a decis să-i mai țină o săptămînă în captivitate. Își va face coafura și va merge la Moscova. Face PR pe durerea oamenilor!”.

Mai mult ca atît, Renato Usatîi a subliniat că cetățenii moldoveni trebuiau să fie acasă încă acum zece luni, „anume Dodon i-a ținut acolo. Va veni ziua cînd va face pușcărie pentru asta. Eu m-am întîlnit cu talibanii, care mi-au demonstrat că ei sînt vii. La fel, voi aduce talibanii aici. Ei vor spune ce și cum. Dodon va face pușcărie pentru faptul că a ținut oamenii în captivitate timp de zece luni”.

Știrea anterioară Știrea următoare