Noutăţi

Renato Usatîi şi tinerii activişti ai „Partidului Nostru” s-au întîlnit la Festivalul internaţional din Soci

Renato Usatîi s-a întîlnit cu tinerii activişti ai „Partidului Nostru” care participă la lucrările Festivalului Internaţional al Tinerilor şi Studenţilor în oraşul Soci, Rusia. Împreună cu tinerii şi tinerele care reprezintă Moldova, Renato Usatîi a ieşit într-o transmisiune în direct pe reţeaua de socializare Facebook.

„Băieţii se află aici deja de cîteva zile şi am venit la ei în condiţiile în care aceasta este una dintre puţinele posibilităţi de a-i vedea pe toţi şi a vorbi. Am făcut un schimb de opinii despre ceea ce se întîmplă în ţară, am analizat unele proiecte, atît sociale, cît şi în legătură cu demontarea regimului banditesc [în Moldova]”, a comunicat Renato Usatîi.

După cum a menţionat liderul „Partidului Nostru”, pentru el este important că „la evenimentul din Soci nu este politică, aici tinerii fac cunoştinţă cu oamenii din diferite ţări, iar peste o sută de ţări sînt reprezentate la forumul internaţional al tineretului”.

„Pentru mine este important să educ o generaţie tînără normală, astfel ca în aceasta să existe cît mai puţini „plahotniuci”. La întoarcerea în Moldova, băieţii vor povesti despre toate cele aflate aici, iar noi vom continua această bună tradiţie ca tinerii să poată şi mai departe reprezenta Moldova pe diferite platforme internaţionale de discuţii”, a atras atenţia Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare