Noutăţi

Renato Usatîi, despre dezoligarhizarea Moldovei: din cauza lipsei de verticalitate a noii guvernări Plahotniuc poate să revină!

Slăbiciunea și inacțiunea actualei guvernări poate duce la revenirea oligarhului Vladimir Plahotniuc care la momentul actual este fugar. Potrivit liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, pentru a accelera procesul de dezoligarhizare, el va organiza o masă rotundă la acest subiect.

„Din cauza lipsei voastre de verticalitate și a acțiunilor stupide, veți ajunge la situația, când Plahotniuc va sta vreo jumătate de an în SUA și va decide că, cu un asemenea regim de guvernare, se poate de revenit în Moldova și de reluat toate schemele”, a declarat Usatîi.

Cu toate acestea, liderul PN a subliniat că, odată cu întoarcerea sa în Moldova, va organiza o masă rotundă la care vor fi discutate modalitățile de continuare a procesului de dezoligarhizare a țării.

„Când mă voi întoarce acasă eu voi organiza o masă rotundă, voi invita juriștii, specialiștii, oameni simpli care doresc să schimbe ceva în țară. Năstase își face griji că poate să se certe cu Dodon, iar Dodon se teme că va fi certat de cineva de la Moscova. Băieți, noi ne vom mișca înainte de unii singuri, vom avea propria agendă”, a declarat Usatîi.

Vom aminti că după ce Vladimir Plahotniuc a fugit din țară, în instituțiile de stat a fost înregistrat un val de demisii – benevole și obligatorii. Totuși, până acum nimeni din cei care au servit regimului oligarhului nu a fost tras la răspundere.

Știrea anterioară Știrea următoare