Noutăţi

Renato Usatîi la întâlnirea cu suporterii bălțeni: Să susțin sportul, pentru mine, întotdeauna, a fost o chestiune de onoare

Reanimarea clubului de fotbal din Bălți a constituit subiectul discuțiilor, de marți 28 ianuarie, dintre primarul municipiului, Renato Usatîi, și microbiști.

„Orașul va avea din nou o echipă de fotbal. Mai avem de soluționat anumite probleme, sub aspect juridic, legate de numele acesteia. Fanii insistă pe „Olimpia” sau „Zaria”, ultimul fiind respins de mulți, atunci când se discuta același subiect. Așa cum a remarcat unul dintre participanții la discuții, problema a dispărut imediat ce echipa a început să înregistreze succese, a câștigat Cupa Moldovei și a început să participe la UEFA Europa League. Prin urmare, important e cum vor juca băieții. Iar denumirea pe care o vor purta pe tricouri o vom decide noi. Deși, FC Bălți, în opinia mea, tot este un nume potrivit, patriotic”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa oficială de Facebook.

Primarul a mai spus că pentru o calitate a jocului este nevoie și de finanțare corespunzătoare, și a chemat comunitatea de business să se implice.

“Pentru ca echipa să livreze succese este nevoie de investiții. Eu, personal, am susținut mult clubul. Încă o fac, în măsura posibilităților, dar consider că este nevoie și de implicarea mediului de afaceri din Bălți. Să susțin sportul, pentru mine, întotdeauna, a fost o chestiune de onoare și sunt convins că mai există oameni ca mine”, a subliniat primarul de Bălți.

Știrea anterioară Știrea următoare