Noutăţi

Scenariu apocaliptic pentru Dodon după disensiunile din PDM

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, spune că Dodon este speriat de moarte după disensiunile din PDM. El a declarat într-un live pe Facebook că “Dodon este speriat rău după plecarea celor șase deputați democrați. Pentru că dacă numărul celor care ies din PDM ajunge la 16, democrații cu deputații din ACUM și partidul “Șor” vor da jos Guvernul Chicu și vor anunța alegeri anticipate la care socialiștii vor lua rezultate proaste și atunci Dodon va încasa nu o figă, ci mai multe.”

Usatîi a amintit în acest sens despre ceea ce spunea încă în urmă cu câteva luni și anume că Filip cu Dodon împart ministerele și cele mai importante funcții în stat, iar acum lucrurile stau exact așa. El a mai spus că dacă oameni nu se mobilizează, o să vedem aceste figuri sinistre care conduc țara și prostesc cetățenii încă mulți ani de-acum încolo.

“Până nu o să le punem cătușe tuturor celor care stau în Parlament și prostesc oamenii, acest teatru nu o să se termine. Am spus-o ieri și o mai spun, stimați prieteni, haideți să nu le mai permitem să ne facă proști. Împreună facem front comun, ieșim, eu cu 4-5 puncte în program, toți ticăloșii, la pușcărie, pentru corupție - 20 de ani. Voronin spunea de pedeapsa cu moartea, dar ei nu se tem să fure pentru că tot ei au făcut legile în așa fel încât chiar dacă oamenii lor sunt prinși la furat să poată scăpa cu o amendă. Așa și trăim”, a spus Usatîi, iar în încheiere a adăugat că-și va dedica întreaga viață adevărului, pentru ca oamenii să știe ce se întâmplă de fapt în țară, și va deveni liderul lor, dacă acest lucru și-l vor dori cetățenii.

Știrea anterioară Știrea următoare