Noutăţi

Renato Usatîi despre modernizarea Partidului Nostru: Vom construi un nou partid și o nouă Moldovă

Tot mai mulți cetățeni, inclusiv de peste hotare, se arată interesați de activitatea Partidului Nostru și își doresc să adere la formațiune, a declarat într-o intervenție în direct pe rețelele de socializare liderul acestuia, Renato Usatîi. El a spus că în prezent sunt căutate soluții pentru a le oferi carnetul de membru celor aflați peste hotare, menționând importanța implicării acestora în restructurarea formațiunii.

„Mulți au început să scrie pe site-ul partidului, pe rețele de socializare. Pentru cei de peste hotare vom gândi un mecanism cum să puteți primi legitimația de membru de partid chiar dacă vă aflați peste hotare. Pentru noi este foarte important și ajutorul vostru și dorința voastră de a participa la reconstruirea totală a Partidului Nostru. Vom construi un partid nou și pe urmă vom construi o nouă Moldovă”, a adăugat Renato Usatîi, menționând însă că în prezent sunt rezolvate probleme organizatorice din interiorul formațiunii.

Amintim că la 16 iulie Consiliul Național al Partidului Nostru a decis inițierea unor procese de restructurare și modernizare a formațiunii. Membrii Consiliului Național au decis unanim să susțină inițiativa lui Renato Usatîi privind demisia tuturor vicepreședinților partidului până la desfășurarea congresului extraordinar al partidului care va avea loc după alegerile locale. Între timp, au început consultările cu reprezentanții organizațiilor teritoriale ale formațiunii.

Știrea anterioară Știrea următoare