Noutăţi

Renato Usatîi, despre tactica electorală a socialiștilor și democraților în privința cetățenilor: Ei încearcă să ne transforme pe toți în idioți!

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a comentat situația politică curentă în țară, precum și organizarea alegerilor parlamentare.

Astfel, potrivit lui Renato Usatîi, Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor și-au schimbat tactica în privința „Partidului Nostru”. Presa afiliată lor ignoră în totalitate PN, pentru a evita repetarea efectului din Bălți, atunci cînd Nicolai Grigorișin a cîștigat alegerile locale din primul tur.

„Dar întrebarea nu e în tactica pe care au ales-o în privința noastră, ci cea care îi privește pe cetățeni. Ei pur și simplu vor să ne transforme pe toți în idioți”, a menționat Renato Usatîi. El a adăugat că Dodon acum o face pe jertfa: „chiar și mie mi-a venit acum cîteva zile gîndul: atunci cînd deținuții fug din închisoare, iau cu ei un „mistreț”, pentru a avea ce mînca pe drum. Pe Dodon l-au crescut cît l-au crescut, l-au utilizat peste tot pe unde-au putut, iar acum l-au luat cu ei pentru a-l prăji mai tîrziu”.


„Dar, puțin mai tîrziu, m-am prins la gîndul: de ce Plahotniuc l-ar scate acum pe Dodon din cursă? Ce au făcut greșit Dodon și socialiștii în toți acești ani? Doar ei i-au salvat viața politică lui Plahotniuc, fapt pentru care au votat împreună sistemul mixt… i-au oferit în dar, prin modificarea legislației ce ține de Procuratura Generală. Absolut toți judecătorii pe care democrații și-au dorit să-i vadă în instanțele lor, pentru a putea scăpa de oponenții lor, au fost numiți de Dodon. Piața publicitară este împărțită. De ce ar fi distruși astăzi cei care execută absolut toate comenzile?”, s-a întrebat Usatîi.

Amintim că pe 24 februarie vor avea loc alegerile parlamentare. „Partidul Nostru” va participa la scrutin atît în circumscripția națională, cît și în 17 circumscripții uninominale.

Știrea anterioară Știrea următoare