Noutăţi

Renato Usatîi promite să continue să sprijine localitățile din R. Moldova

Fundația „Renato Usatîi” a contribuit la organizarea unui concert deosebit miercuri, 28 august, de hramul orașului Drochia, cu focuri de artificii și artiști populari și cu renumita formație „Zdob și Zdub”, cap de afiș. Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, prezent la eveniment, le-a promis drochienilor că va continua să contribuie la dezvoltarea localității lor.

„Când vorbesc de Drochia îmi amintesc Fabrica de zahăr din anii de studenție. Nu înțeleg cum reușește Drochia să mențină să funcționeze peste 100 de restaurante. Sunteți campioni la alimentare publică și ospitalitate”, a declarat Renato Usatîi.

În același timp, liderul Partidului Nostru, care a oferit și anterior sprijin pentru dezvoltarea infrastructurii orașului Drochia, a a anunțat că va continua această practică, urmând ca în curând să fie instalate două complexe de joacă pentru copii.

„Voi fi întotdeauna cu voi. Acum nimeni nu ne va despărți. Cei care ne puteau despărți au fugit deja”, a adăugat liderul Partidului Nostru.

Renato Usatîi a remarcat și contribuția primarului de Drochia Nina Cereteu, reprezentantă a Partidului Nostru la dezvoltarea orașului. „Știu că a făcut lucruri foarte frumoase, bune. E la muncă permanent. Știu prin ce greutăți și presiuni a trecut. Este o doamnă care a rezistat și a fost un exemplu pentru alții”, a declarat Renato Usatîi.

În drum spre Drochia, Renato Usatîi a vizitat și satul Sturzovca din raionul Glodeni, care de asemenea a marcat hramul localității. Și această localitate a fost sprijinită anterior de Renato Usatîi care a oferit susținere financiară pentru reparația stadionului. „Un pic de răbdare și totul ne va reuși, iar terenuri de joacă pentru copii așa cum am construit, așa și voi continua să construiesc”, a dat asigurări el.

De asemenea, Usatîi a revăzut și locurile copilăriei sale din satul Rediul Mare, raionul Dondușeni, acolo unde și în prezent locuiește bunica, pe care a mai vizitat-o recent. De această dată, Usatîi a mers la locul de unde izvorăște râul Răut. Izvorul este aproape secat, iar locul, cândva o atracție turistică, este lăsat în paragină. Usatîi a anunțat că va organiza chiar săptămâna viitoare „o clacă moldovenească” pentru a curăța izvorul și a amenaja teritoriul din preajmă. „Era un loc foarte popular și îl vom face la fel de popular”, a declarat Renato Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare