Noutăţi

Renato Usatîi i-a dus lui Dodon încă un “kuliok”. Ce se afla în interior

Președintele Igor Dodon a mai primit astăzi un “kuliok”, exact ca cel pe care i l-a oferit Plahotniuc în imaginile publicate de deputatul Iurie Reniță. Diferit este doar conținutul din interior. Pachetul i-a fost dus la Președinție de către lidrul Partidului Nostru, Renato usatîi, care s-a gândit să pună în interior Codul Penal al Republicii Moldova, în redacție nouă, convins că în aceste zile șeful statului va avea mare nevoie să consulte documentul.

“Ca matale Igor Nicolaevici să nu retrăiești, acest Cod Penal este cu modificările și completările în vigoare, la data de 10 septembrie 2019”, a spus Usatîi.

Totodată, președintele PN a declarat că marea problemă a lui Dodon este că va trebui să ofere explicații, pentru imagunile publicate, finanțatorilor săi de la Moscova.

“De fapt, Dodon are o mare problemă, pentru că va trebui explice de ce a luat acești bani celor care-l finanțează la Moscova. Iar aici, Igor Nicolaevici, numai tu știi ce te așteaptă. Știu și eu, dar astăzi sigur nu o să vorbesc despre asta”, a mai spus Usatîi și l-a acuzat pe Igor Dodon că a luat mereu mită, indiferent de funcția pe care o ocupa.

“Dodon a luat mită când era ministru al Economiei și vicepremier în guvernul Grecianîi. A luat bani atunci când protestam împreună, dar și după. După ce a căzut Guvernul Sandu și Dodon împreună cu oamenii lui Plahotniuc a creat o coaliție, care a reluat toate schemele și încearcă să creeze altele. Totodată, înțeleg că Plahotniuc s-a săturat să rabde trădările lui Dodon și a decis să scoată la lumină acest video. Prin cine a făcut-o, mai puțin mă interesează, grav e că politica de la noi se construiește anume așa.”

“Am discutat și eu de multe ori cu Plahotniuc, iar cineva a încercat să lipească diferite bucăți audio ca să pot fi acuzat, numai că eu niciodată nu am luat bani de la el și în comparație cu Dodon toată comunicarea mea cu Plahotniuc s-a încheiat cu dosare penale pe numele meu și al colegilor mei, represiuni și filaje în întreaga țară și după hotarele ei. Celor care au uitat țin să le amintesc și faptul că Plahotniuc mi-a comandat omorul. Îl aranja mereu Dodon și și-a dorin să-l lase ca pe un executor al său”, a mai afirmat Renato Usatîi.

Totodată, liderul Partidului Nostru consideră că ceea ce se întâmplă pe scena politică din Moldova arată încă o dată că țara are nevoie de o resetare totală.

“Nu mai putem răbda să vedem cum deputații se vând ca prostituatele pe marginea drumului. Așa că ieșirea din situație sunt alegerile parlamentare anticipate, demisia Guvernuuli și a președintelui țării”, a încheiat Usatîi.

Știrea anterioară Știrea următoare