Noutăţi

Renato Usatîi: Plahotniuc nu-i răspunde lui Dodon de trei luni – el e în panică!

Deja de trei luni, oligarhul Vladimir Plahotniuc nu mai răspunde apelurilor telefonice din partea președintelui Igor Dodon. Din acest motiv, șeful statului este în panică. Cu toate acestea, liderul „Partidului Nostru” a ținut să-l calmeze pe Dodon, menționînd că PSRM nu va fi exclus din aceste alegeri. Despre aceasta Usatîi a declarat în cadrul unei emisiuni le TV8.

„Aproximativ de trei luni, Plahotniuc a încetat să răspundă apelurilor telefonice ale președintelui Dodon. Igor e în panică acum. Înțelegeți, atunci cînd stăpînul nu răspunde o lună, două, trei, iar Igor are în față exemplul lui Filat, căruia Plahotniuc nu i-a răspuns timp de șase luni…”, spune Usatîi. „Iar atunci cînd se vor împlini șase luni din momentul în care Plahotniuc nu răspunde – Dodon va merge după Filat. El înțelege perfect asta”, a continuat el.

Cu toate acestea, liderul „Partidului Nostru” l-a calmat pe Dodon, declarînd că Partidul Socialiștilor nu va fi exclus din campania electorală: „Vă asigur 100% că sînteți tare comod. De ce să excluzi, iar apoi să fugi în căutarea voturilor [în Parlament]. În decursul a patru ani, în fiecare situație complicată, socialiștii ca Chip și Dale, mereu erau alături”.

Știrea anterioară Știrea următoare