Noutăţi

Renato Usatîi propune transformarea reședinței prezidențiale de la Condrița în sanatoriu pentru lucrătorii medicali

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, propune transformarea reședinței prezidențiale de la Condrița în sanatoriu pentru lucrătorii medicali. El a spus într-un live pe Facebook că a vizitat locația și că aceasta ar putea fi pe placum doctorilor, asitentelor și infirmierilor.

„Din păcate, nu o să pot felicita așa cum se cuvine lucrătorii medicali cu ocazia zilei lor profesionale, dar cu siguranță le pot garanta un dar de însemnătate națională. Toată țara a văzut la diferite canale tv cum Dodon mănâncă castraveți, roșii, ce fel de gospodar este, cum aleargă și conduce un ATV. De mult am fost acolo, dar din ce țin minte și ce am mai văzut pe internet, sunt convins că medicii noștri vor fi mulțumiți. Promit că după ce-l vom alunga pe “lucrul rău” de acolo, Condrița va deveni casă de odihnă pentru medici, nu contează că e vorba de asistenți medicali, medici sau infirmieri. Cred că acest lucru e minimum ce putem face pentru creșterea sistemului de asistență medicală din țară și cumva să le mulțumim medicilor”, a spus liderul Partidului Nostru.

Potrivit Ministerului Sănătății, până la ziua de astăzi, au fost confirmate 2040 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate, printre care: medici-511, asistenţi medicali- 809, felceri-112, personal auxiliar-583, farmaciști-23.

Știrea anterioară Știrea următoare