Noutăţi

Renato Usatîi a prezentat dovezi incontestabile privind sponsorizarea lui Dodon de către condamnatul în „furtul miliardului”

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a prezentat copii ale „invoice-urilor” (n.r. „facturi fiscale”) care demonstrează faptul că Ilan Șor, condamnat în dosarul „furtul miliardului”, a finanțat deplasările la Moscova ale președintelui Igor Dodon și ale președintelui PSRM, Zinaida Greceanîi.

„Este vorba despre perioada anilor 2013-2014”, a declarat Usatîi în timpul unei transmisiuni live, „Dodi (n.r. Igor Dodon) atunci, lua de la mine bani pentru politică și concomitent lua bani și de la Șor, deși îmi jura că nimeni nu-i dă nimic, iar eu sînt unicul care-l ajută”.

Astfel, probele publicate de liderul „Partidului Nostru” demonstrează faptul că Șor a achitat de cel puțin șapte ori zborurile lui Dodon și a președintelui Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi. Costul total al zborurilor a depășit 50 de mii de lei.

În legătură cu aceasta, Usatîi l-a îndemnat pe Dodon să recunoască personal că a luat bani de la principalul figurant în cazul „furtului miliardului”: „Ieșiți și spuneți – da, am luat de la Usatîi, am luat de la Șor, de la Platon, dar de la el miroase urît și nu comunic cu el. La fel am luat de la o mulțime de oameni de afaceri din Moscova sau, să zicem, în alte țări”.

Știrea anterioară Știrea următoare